Evliyim 25 yaşındayım 2 kızım var evliliğimde mutlu değilim sıkıntılar yaşıyoruz yks sınavına hazırlık yapıyorum. Hayatımın dönem noktası oldu. Biraz bahsetmek istiyorum deprem yaşadığımız günlerde İstanbul'dan gelen bir dernek yardım yaptı bulunduğum deprem bölgesine o arada tanıştık kendisiyle telefon numaramı istedi benden tekrar başka şekilde de yardımlarda bulunacağını söyledi. ve dediği gibi doldu maddi manevi yardımda bulundu o deprem zamanında daha sonra, bir 10 ay falan bunun durumlarını falan Ben bakıyordum O da bakıyordu WhatsApp üzerinden numaralarımızı silmedik arada bir işte hani yaptığı yardımları dernek adına faaliyetlerini falan paylaşıyordu onlar için hani arada bir konuşuyorduk ondan sonra bana karşı duyguları olduğunu söyledi Ben tabii bu zarfta reddettim hani öyle bir şey olamaz dedim ama daha sonrasında duygularım falan bende

teslim oldum konuşmaya başladık biz yanlış yaptığımı tabii ki biliyorum yani aptalca bir şeydi sonra ona dedim ki ben yani cinsel açıdan hani ilerleyen zamanlarda benden hiçbir şey bekleme dedim yani evli olduğumuz sürece böyle bir şeyin olması mümkün değil Ben Bu yasakları çiğneyemem dedim o da bana da sürekli beni Zan altında bıraktıkiyorsun yapmayacağım şeylerle itam etme dedi Yani ben onu Zan altında bırakıyormuşum Yani birkaç defa Güven problemi yaşadım ona karşı bu tür şeylere ayıracak zamanı olmadığını söyledi bana ve kestirip attı şu anda duygusal boşluk içindeyim Ama yaptığım hatanın farkına da vardım çok karışık aslında yani kısa kısa anlattım ama daha farklı şeyler de var yani böyle bir boşluğa düştüm çok yanlış yaptım buraya da içimi dökmek istedim şu an benim numaramı engellemiş çok onur kırıcı bir şey yaşıyorum şu an çok üzgunum