• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yasak duygular

Dilirim sin di yişi bi kinidiklirini 🧿
images.webp

Beni kınayan benim köyneğimi giysin.

Kadının düşmanı yine kadın bence.. Katibin Ruhu Katibin Ruhu

Konu sahibi tabiki o durumda heryer berbat yıkılmış canlar gitmiş kısacası mahşer alanıyken böyle entrikalar çevirmesi hiç hoş bir durum olmamış yazık …fakat yorum yapanlar kadının 25 yaşına evlilik süresine çocuğuna dedikleri akıl alır gibi değil istediği zaman evlenir geç veya erken bu evliliğin gidişatını belirlemez güçlü ve sadık bir kadın veya erkek böyle oyunlara gelmez ister 17 ister 45 sanki 50 yaşında insan böyle şeyler yaşamıyor gibi yazılmış bu çok saçma

Ben şeye takıldım
“Okuyanları da görüyoruz” kısmına

Halkımızın bayıldığı bir laf var ya, okumak cahilliği alır, eşeklik baki kalır diye

Oysa okuyanlardaki eşek yüzdesi, okumayanlardaki eşek yüzdesinden çok daha düşüktür

Velhasıl okumak iyidir
Eşekliği azaltır

Konu sahibi, sen de okuyanlara bok atacağına keşke okusaydın, hayatı doğru sırayla yaşasan böyle ipinden boşanmış gibi başka adamla hem de deprem zamanı kırıştırmazdın

Evliyim 25 yaşındayım 2 kızım var evliliğimde mutlu değilim sıkıntılar yaşıyoruz yks sınavına hazırlık yapıyorum. Hayatımın dönem noktası oldu. Biraz bahsetmek istiyorum deprem yaşadığımız günlerde İstanbul'dan gelen bir dernek yardım yaptı bulunduğum deprem bölgesine o arada tanıştık kendisiyle telefon numaramı istedi benden tekrar başka şekilde de yardımlarda bulunacağını söyledi. ve dediği gibi doldu maddi manevi yardımda bulundu o deprem zamanında daha sonra, bir 10 ay falan bunun durumlarını falan Ben bakıyordum O da bakıyordu WhatsApp üzerinden numaralarımızı silmedik arada bir işte hani yaptığı yardımları dernek adına faaliyetlerini falan paylaşıyordu onlar için hani arada bir konuşuyorduk ondan sonra bana karşı duyguları olduğunu söyledi Ben tabii bu zarfta reddettim hani öyle bir şey olamaz dedim ama daha sonrasında duygularım falan bende 🥺 teslim oldum konuşmaya başladık biz yanlış yaptığımı tabii ki biliyorum yani aptalca bir şeydi sonra ona dedim ki ben yani cinsel açıdan hani ilerleyen zamanlarda benden hiçbir şey bekleme dedim yani evli olduğumuz sürece böyle bir şeyin olması mümkün değil Ben Bu yasakları çiğneyemem dedim o da bana da sürekli beni Zan altında bıraktıkiyorsun yapmayacağım şeylerle itam etme dedi Yani ben onu Zan altında bırakıyormuşum Yani birkaç defa Güven problemi yaşadım ona karşı bu tür şeylere ayıracak zamanı olmadığını söyledi bana ve kestirip attı şu anda duygusal boşluk içindeyim Ama yaptığım hatanın farkına da vardım çok karışık aslında yani kısa kısa anlattım ama daha farklı şeyler de var yani böyle bir boşluğa düştüm çok yanlış yaptım buraya da içimi dökmek istedim şu an benim numaramı engellemiş çok onur kırıcı bir şey yaşıyorum şu an çok üzgunum
Mümkünse siz farklı erkeklerle konuşmayın yoksa her an kocanızı aldatabilirsiniz. Adamın da dediği gibi çok tehlikelisin.

O bırakmasaydı kim bilir daha neler yapacaktın?

Senin bu yorumuna asıl midem bulandı sen nerden biliyorsun ki okumadım yada ne yaşadım dilerim bu kınadığın şeyleri. Başına gelmeden ölmesin okuyanida görüyoruz bu okumak yada okumamak bir olay değil burda bana hakaret ede bilirsn ama gözün açılmış fildir fildir muhabetini kabul etmem asla 8 yıldan beri eşimi aldatmadim macare girismedim boşluğuma geldi evet hataliyim diyorum zaten vicdan muhasebesini yapmiycm buraya yazıyorsam zaten nasıl duygular içinde olduğumu tahmin etmeniz gerekir
Tabi tabi savunmaya bak!

Adam seni bırakmasaydı bakalım daha neler olacaktı ?

Üniversiteyi kazanır bir kampüse girersen kocanın o zaman vay haline.. Güngörmüşlük başka bir şeydir herkeste olmaz.

E aldatmissin ya işte, maceraya girişmişsin
25 yaşındasın, 8 yıllık birlikteliğin var.
Son bir senedir başkasıyla ilgileniyorsun, yani 7. Seneden başlamışsın maceraya
Öncesi zaten 2 sene iki hamilelik ve lohusalık zaten kimseye bakamazsin onlar da sana bakmaz. kaldı 5, e iki sene de iki bebeğin ilk senesi - hani başkasıyla konuşmayı geç banyoya giremediğin yıllar kaldı 3. Bunun da bir senesi Nisan düğün telaşı desek, cicim ayındaki iki senende de aldatma 17-18 yaşındaki sevgilini
Bende hesap karıştı. Tam olarak kaç yaşında aldatmaya başladı,doğurdu kaç yaşındaydı?
Hep konulara sonradan katılmış olma mahcubiyeti var üzerimden.
Yine kendimi rezil ettim

Evli kadına teklif eden adamdan ne bekliyordunuz? Evli bir kadın olarak ilişkiden beklentiniz neydi? Bu sorularınızı cevabını verin biz de yardımcı olalım.

Allah kocana göz açıklığı versin de senin pisliklerini görsün ve seni bir an önce boşasın, bari adamın ve o masum kizin geleceğini mahfetmeden defol git hayatlarından ne bok yiyeceksen öyle ye

Back
X