Yasak yerde sigara.....

çok haklısın rahatsızlık konusunda

peki canım bunlar 7 24 sigara mı içiyorlar. onlar yokken gitsen wc ye. mesela bizim de tenefüslerde lavoboda sigara içiyor. o yüzden ben de tenefüs harici lavobaya iniyorum

tabiki 7/24 içmiyolar ama duman hemen çıkmıyor. sende sıkışmış olduğunu düşün, kıvranıp duruyorsun... içeri girsen dert, girmesen başka dert... az önce yazdığım gibi sadece sigaraylada bitmiyor...

derdime derman bulamadım. kavga ettim olmadı, başkası kızdı bağırdı olmadı. dolaylı söylendi olmadı... başka kuruma gitmeye kalktım işim bozuldu... nezamana kadar böle gidecek bilmiyorum...

Sikayet ederdim hani anliyorum onlarda duramiyo icmeden ama digerlerine de saygi gostermeleri lazim siz disari cikip tuvalete gidemiyceginize gore onlar disari cikip sigaralarini icip gelebilir bence:20:

bende sigara kullanıyorum ama kimseyi rahatsız edecek şekilde değil, benimde bir zamanlar çalıştığım yüksek okulun tuvaletinde memurlar içiyordu ama küçücük alanda ben bile rahatsız oluyordum içeri girince..yüzlerine açık açık söyleyin, böyle giderse müdüre söyleyeceğim arkadaşlar çok daralıyorum filan diyin belki vazgeçerler.

Back
X