- Konu Sahibi gxuxlixsxxsx
Artik beklemekten cok yoruldum hayattan srrre kadr tat almıyorum...daha once konu açmıştım uzun süreli ilişkiden hatta söz arefesinde aldatıldım uzun süre sabrettim bekledim dedim sabırli ol ki güzel seyler oldun ama yok aldatildim aldattigi kisiylede evlendi çok da mutlu aslinda konu bu değil onun mutluluğu mutsuzlugu tabi anılar geçmiş hayaller yokluyo o an sadece hayallerime aptslligima yanıyorm..sonra uzun süre ki yakladik 2 yil olck dinledim kendimi tamamen ondan temizlenmek için geçenlerde bi arkadaşım sana uygun biri var düğünde seni görmüş beğenmiş cocuk ciddi kisa süreli flort ardindan evlenmek istiyo ailesi uzakta artik aile hayatı yaşamak istiyo dedi ben sen evlenmiyosun diye çocuğa evlenmeyi düşünmüyor dedim olaydan 1ay sonra bana anlattı e brnde artık bi yerden basliyim dedim cogun mesleğini nereli old flan sordum..ben bi yıldır bi yazarin kitaplarina takigim hatta oyleki anneme onun memleketinden olsun hatta şu meslekten olursa gözüm kapalı evlenirim(tabi abarttim) dedim ve bana teklif ettiği cocuk aynen orali ve o meslekten neyse bi umutlandim sonra arkadaşıma tanisabiliriz dedim çocuk bn soylemeden 3gun once biriyle tanistirilmis
(olmadi..neyse baska bi arkadasimda biriyle tanistirmak istedi tamam dedim çocuk görüşmeye 3saat geç geldi yok bahaneler...beklemiycektim ama son ana kadar bekledim ve istemedim beklemeyi geçtim bana niye calidmiyosun dedi kpss ye hazırlanıyorum diyorum ben öğretmenin ayni zamanda sağlık meslek lisesi mezunuyum hemsireyim sağlıkta sknti yok kolay iş bulursun diyor işte bu cümleler bitirdi ilk görüşmede bu söylenir mi ya dedim yok amaç para o da benim yüzümden olmadı istemedim
(bazen içimden diyorum ki Allahm al canımı ben burda mutlu değilim her işimde aksilik çıkıyor hep bi engel yoruldum bunları düşünmekten hep bekleyen olmaktan
(niye kismet sizim ben?bu ay mübarek ay ne olur bana dua edin