Bu konu kafanizi sisirebilir. Ama icimi dokmeye ihtiyacim vardi..duvarlara anlatmaktan yoruldum.
Hepimizin sorunları var. Herkesin kendince dertleri var. Hiçbirimizin hayatu mükemmel değil bunu biliyorum.sukretmem gerektigini de biliyorum.saglikliyim, sevdiklerim yanımda, sağlıklilar, ac değilim açıkta değilim.
Ama mutsuzum.yani bu düşünceler beni mutlu etmeye yetmiyor.
Bir yandan senelerce mücadele etmeye çalıştığım değersizlik hissi, kendini sevme cabası annemle mücadelem.. Bir yandan para kazanma ,kendi ayakları üzerinde durma gayretim..Hayat arkadaşımla bir evlilik kuramamak, sonra hayatıma hiç doğru insan girmemesi, annemi çok sevmem ama her zaman hevesimi kırması
ülkede olan kadin cinayetleri, yoksulluk ,okuyamayan ogrenciler.. hayvan katliami, sahte diploma olayları, yangınlar.. Her gün kötü birsey oluyor.
insanlar yokssullasiyor. Mutsuzlasiyor..kendim için sevdiklerim icin , ileride bir bebegim olacaksa, doğacak bebegim icin endişeliyim.. hayata dair yaşama isteğim o kadar azaldı ki..Ve yalnizlasiyorum gitgide..sadece iki üç tane dostum var.. kendi anne babam ve bu iki üç dost dışında kimse beni sevmiyor...umursamamaliyim evet, ama ister istemez maruz kaliyorum kafa dagitmaknicin instagrama giriyorum ,sürekli sahte hayatlar..Beni sevmeyen akrabaların gösteriş storyleri.. açık açık sataşmaya dönüşen akraba buluşmaları..
Kendimi motive etmek icjn kısa süreli tatile çıkıyorum ara ara... kendimi dinlemek için uğraşıyorum. Psikoloğa da başladım ama fayda göremiyorum. Görgüsüzlük olmasın, her gün story atıyor demesinler diye kaldığım yeri çekmedim sadece iki tane deniz videosu attım.. anlık rahatlama geliyor.. iyi hissettiriyor.. Bana iyi gelecek şeyler yapmaya çalışıyorum ama olmuyor..
deniz story sinden sonra kuzenim antalyaya gelmiş hikayesiden gördüm. Ona mesaj attım, goruselim mi , neredesin ne kadar süre buradasın dedim." Kusura bakma ben beş yıldızlı oteldeyim. Seninngibi ucuz yerlerde takilmiyorum..iki gun durup godecegim başka sefere yazmış." Ben inanamadim.annemle halam arasinda da bir sessiz bir gerginlik vardi hep. Ama biz hic beraber tatlle gitmedik ki. Ben ne yaptim da sen boyle yaziyorsun herkes bir şekilde beş yıldızlı otel tatili yapabilir. Açıkçası ben artık bıktım.. kendimi dinlemek, trafik ve kalabalıktan uzak doğanın içinde bungolov tarzı yerler beni artık daha çok çekiyor.. o yuzden otel istemedim. Ailem le gidecek olursam belki birlikte ayarlarız.. Tek başıma olduğum icjn zaten üzülüyorum tek görünmek de istemiyorum.. o yuzden bungolov istedim biraz da. çok çirkin ve gorguszce geldi bana bu yaklaşım..
İste böyle şeyler.. kendimi dinleyemiyorum.. sürekli kötü şeyler oluyor..ailem de hep yanıma gelemiyor. Tek yaşıyorum.. keşke bir eşim olsaydı diyorum bazen beni cok seven. İçim huzursuzken bu tarz yaklaşımlar beni daha da kötü hissettiriyor..
Ozetle, yasama isteğimi kaybediyorum hızla.
İntihar asla düşündüğüm.birsey değil.ama tanrı inancımı da yitirdiğimi hissediyorum.. niye dünya gitgide kötüye gidiyor.. neye inanmalıyım bilmiyorum..daha kötü günler yaklaşacaksa huzurla ölmek güzel birsey gibi düşünmeye başladım.
Düşüncelerim sizi rahatsız ettiyse özür dilerim.icimi dökmek istedim sadece.
Hepimizin sorunları var. Herkesin kendince dertleri var. Hiçbirimizin hayatu mükemmel değil bunu biliyorum.sukretmem gerektigini de biliyorum.saglikliyim, sevdiklerim yanımda, sağlıklilar, ac değilim açıkta değilim.
Ama mutsuzum.yani bu düşünceler beni mutlu etmeye yetmiyor.
Bir yandan senelerce mücadele etmeye çalıştığım değersizlik hissi, kendini sevme cabası annemle mücadelem.. Bir yandan para kazanma ,kendi ayakları üzerinde durma gayretim..Hayat arkadaşımla bir evlilik kuramamak, sonra hayatıma hiç doğru insan girmemesi, annemi çok sevmem ama her zaman hevesimi kırması

Kendimi motive etmek icjn kısa süreli tatile çıkıyorum ara ara... kendimi dinlemek için uğraşıyorum. Psikoloğa da başladım ama fayda göremiyorum. Görgüsüzlük olmasın, her gün story atıyor demesinler diye kaldığım yeri çekmedim sadece iki tane deniz videosu attım.. anlık rahatlama geliyor.. iyi hissettiriyor.. Bana iyi gelecek şeyler yapmaya çalışıyorum ama olmuyor..

İste böyle şeyler.. kendimi dinleyemiyorum.. sürekli kötü şeyler oluyor..ailem de hep yanıma gelemiyor. Tek yaşıyorum.. keşke bir eşim olsaydı diyorum bazen beni cok seven. İçim huzursuzken bu tarz yaklaşımlar beni daha da kötü hissettiriyor..
Ozetle, yasama isteğimi kaybediyorum hızla.
İntihar asla düşündüğüm.birsey değil.ama tanrı inancımı da yitirdiğimi hissediyorum.. niye dünya gitgide kötüye gidiyor.. neye inanmalıyım bilmiyorum..daha kötü günler yaklaşacaksa huzurla ölmek güzel birsey gibi düşünmeye başladım.
Düşüncelerim sizi rahatsız ettiyse özür dilerim.icimi dökmek istedim sadece.