- Konu Sahibi cindrellla
Hayatımdaki herkes sanki beni üzmek için var.Ailemden nefret edyorum onları sevemiyorum.Annemle her gün kavga ediyoruz.Beni sürekli tehdit ediyor.Sürekli verdiklerinden bahsediyor.Yemeğimi erken bile ben koydum önüne diyor.Televizyon izlerken gelip kanalı değiştiriyor ben verdim bunu ben aldım diyor.Artık dayanamıyorum.Gitmek istiyorum ama gidecek bir yerimde yok.Bu evde sıkışıp kaldım sanki.Ailem sürekli kilolarımdan bahsediyor.66 kiloyum.17 yaşındayım.Bunu sürekli yüzüme vuruyorlar.Benim ne kadar çirkin olduğumdan diğer kızlarında ne kadar güzel olduğundan bahsediyorlar.Üzülmüyor gibi yapıyorum ama gerçekten üzülüyorum.Arkadaşlarımda çok dalga geçiyor.Bazen hayaller kuruyorum odama kapanıp.Kendimi başka hayal ediyorum.Başka insanların hayatlarına bakıp kendimi onlarmış gibi hayal ediyorum.Ama artık dışardan bakmak istemiyorum.Benimde bir hayatım olsun istiyorum.Başkalarının hayatını değil kendi hayatımı yaşamak istiyorum.Ama kendime hiç güvenim kalamadı.Sivilcelerimle,kilolarımla,berbat notlarımla sanki benim hiçbirşeye hakkım yokuş gibi hissediyorum.Tek bir güzel yanım yok.Hayatımda tek bir güzel şey yok.Artık yaşamak bile istemiyorum.Çünkü nefes alıp vermemin bir anlamı bile yok.Hayat çok güzel ama ben onu yaşayamadıktan sonra ne anlamı varki.Sadece birilerine anlatmak içimi dökmek istedim.Boşlukta gibiyim.Bu histen kurtulmanın bir yolunu bilen varsa lütfen söylesin.