Yaşamak istemiyorum artık

mor_bulut

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2017
413
257
23
38
Canımdan bezdim kızlar.Biliyorum size komik gelecek basit ya da saçma ama.Yaşadıklarım beni bu hale getirdi o yüzden kınamayın kızmayın nolur.Ben işyerinde en yakın arkadaşım tarafından iftirata uğradım.daha evveel de konu açmıştım.sanki şimdi hiç birbirlerinin arkasından konusmamıslar gibi beni suçlu ilan ettiler.7 aydır mobing üzerine mobing yapıyorlar.Sahte gülüşler kankalıklar.Bazen değmez bu insanlara nankörlere diyorum.bazen cok acıyor içim.Ben uyarmak istersen kötü duruma düstüm.Ben bugüne hep sustum.Artık diğer yaşadıklarım da üzerine gelince tuz biber oldu.çok zayıf düştüm.

Canımdan bezdim kızlar.Biliyorum size komik gelecek basit ya da saçma ama.Yaşadıklarım beni bu hale getirdi o yüzden kınamayın kızmayın nolur.Ben işyerinde en yakın arkadaşım tarafından iftirata uğradım.daha evveel de konu açmıştım.sanki şimdi hiç birbirlerinin arkasından konusmamıslar gibi beni suçlu ilan ettiler.7 aydır mobing üzerine mobing yapıyorlar.Sahte gülüşler kankalıklar.Bazen değmez bu insanlara nankörlere diyorum.bazen cok acıyor içim.Ben uyarmak istersen kötü duruma düstüm.Ben bugüne hep sustum.Artık diğer yaşadıklarım da üzerine gelince tuz biber oldu.çok zayıf düştüm.
bak onlar hiçbişey yapmamış gibi rahatça kahkaha atıyorlar keyifleri yerinde. peki sen neden kendi canından olacaksn onlar yüzündn mi

42162724-38E5-47FE-9EFD-0D255EC50BC4.webp
Pazartesiden tezi yok hemen bir cikti alin, goturup bilgisayariniz uzerine yapistirin

Edit; -de eki ayri yazilmis olanini bulursaniz daha iyi olur tabii ben bulamadim ;)

Savaş baby:KK8:arsiz bunlar sende öyle ol kaybedeceğin ne var?

Babam intihar etti 11 yıl önce benim.birikmişliklerim vardı zaten.inanın cok zayıf düstüm.neleri aşmıstım hayatımda okulumu okudum işimi elde ettim çok acılar çektim.şimdi ise bu haksızlıa uğramıslık dürtüsü beni çok yıktı

Çalışabileceğiniz tek iş bu mu? Maddi bağlılığınız mı var?
Eğer yoksa, akıl sağlığınız yerinde olsun ama üç beş kuruş az kazanın derim ben.
Ya da takmamayı öğreneceksiniz.
O değersiz insan kırıntıları sizin hayatınızdan daha değerli değil.

Başka bir yerde çalışamam devletteyim çünkü.En kötüsü çocuk gibi kahveler içip kahkahalar atmaları saçma sapan şeyleri eklemeleri üzerine beni satan kıza inanmak işlerine geldi nankörlerin üzerinde emeğim vardı bir de

Hic de takma senin takmadıgını gördükce ugrasmaktan vazgececeklerdir tecrübeyle sabit... mutlu görün sosyal medyada gezip toz ve o yerleri paylaş o zaman görücekler ki onlara ragmen mutlusun yakandan düşerler hem gezerken hoşuna gitmeye başlıyor unutuyorsun da gercekten

Hic de takma senin takmadıgını gördükce ugrasmaktan vazgececeklerdir tecrübeyle sabit... mutlu görün sosyal medyada gezip toz ve o yerleri paylaş o zaman görücekler ki onlara ragmen mutlusun yakandan düşerler hem gezerken hoşuna gitmeye başlıyor unutuyorsun da gercekten
Sildik birbirimizi daha doğrusu onlar sildiler cnm 7aydır bıkmadılar

Sildik birbirimizi daha doğrusu onlar sildiler cnm 7aydır bıkmadılar
7 ay ne ki ben 3 yıl cektim bir de aynı masada oturuyoruz mecburen öğretmenler odasında. Düşün ki öğrencilerime benim dedikpdumu yapmıs sahıslar 16 yasındaki cocuklar hocam enişteyle aran bozukmus diyor bana. Meğer arkamdan aman o hocanıza ilişmeyin erken yaşta evlendi cok mutsuz kocasıyla diyormus işgüzar oysaki o sora mutsuzlugumun sebebi bu bile değildi kıskanıyor sadece işte... aynı masada 5 kişiyle konusmadan oturuyorum ve hepsiyle de önceden kankaydım yani zor durumlar ama yapacak bişey yok telefonla ugrasıyorum zaman geciyor o dedikoducu iftiracılara daha cok laf vermektense :) gez toz fotoları at elbet kulaklarına gider. Bazı insanlar mutsuzluktan beslenir bunu senin üzerinden yapamasınlar

Back
X