Yaşamak istemiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi ros3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
R

ros3

Ziyaretçi
dha 18 yasındayım sımdıden hayata karşı olmsuz dusunceler tasıorum hersey babamınn yuzundenn anneme cok cektırıo gozumun onunde dayakk yıo ve ben bısey yapamıorum annemınn gıdıcekk yeride yok baska çok mutsuzumm bnları anlatrkenn bıle gozyaslarımı tutamıorum.gece yarılarında anneme sokaklara attıı sokaklarda yattıı cok kotu seyler yasadık.bu nası bı ınsan nası bu kdr acımasız oluo bikeresinde demirle dövdü.bnm pskolojim bozuldu.sureklı kufur edıo kucuk kardesım oda cok etkilendi.bılmıorum napıcaz:(:(:1no2::a015:

çok üzüldüm. neden anneniz ayrılmıyor... sizdehem okursunuz hemde çalışırsınız.. oda bir iş bulur. yazık ona. demirle dövmek ne demek.... nasıl katlanıyor anneniz, bunlara,sokaklara atılmaya..
lütfen annenizi de ikna edin o evden ,ayrılın..bakın
küçük kardeşiniz de varmış.oda etkileniyormuş. demek ki bu olaylar onun psikolojisini bozmuş..hemen babanızı mahkemeye versin. böyle hayat yaşanmaz çünkü....

tatlım şikayet edin savcılığa yaa
ne demek demirle dövmek sokağa atmak
insan olan yapmaz bunu
ayrılsın anneniz babanızdan
bu yaşadıklarından daha iyi durumda olursunuz
hiç akrabanız yokmu yardım isteyin durumu anlatın
bi çaresine bakılır elbet
çok üzüldüm

Annene destek olman ve biran evvel bosanmaya ikna etmen lazim...

Gidecek yeri yok falanla olmaz bu is canim, ne demek ya demirle dövüyor, sokaga atiyor insanlik disi davranislar bunlar ya...:kızgın:

Bu böyle devam etmezki güzelim, bak senin ve kardesininde piskolojisi bozuldu, yasamak istemiyorum diyorsun hayatinin baharinda...:çok üzgünüm:

Elin kolun bagli oturma canim, annenle konus ona moral ver destek ol, biran evvel bu zaten bitmis olan evliligi tam manasi ile bitirsin, seninle ve kardesinle yeni bir hayat kursun kendine...a.s

Lüften bunu cekmeyin ve bu kadar caresiz ve aciz olmayin, kurtulmak sizin elinizde:teselli:

Allah yardimciniz olsun:Saruboceq:

canım benim çok üzüldüm ya...
baban nasıl bir adammış ya. fazla konuşupta ağzımı bozmak istemiyorum.
bak büyümüşsün 18 yaşındasın al anneni kardeşini çıkın gidin o evden.
babanda ne hali varsa görsün.
emin ol ki şu yaşadıklarından daha sıkıntılı günler geçirmezsiniz.
Allah yardımcınız olsun canım..

ben anneme dıorum ama goze alamıo ayrılmayı bıraz daha buyuyun ole dıo nasıl gecıncez dıo oda haklı ben okuoruum suann kardesımde kiralık eve cıksakk kıralar kac para dha cok masraflar olcak zorr:(

boşanabilseydi şimdiye kadar yapardı
sorsak çocuklarım için diyecektir
işte çocukların hali
onlar için katlanılan eziyet
aslında çocuklara eziyet
böyle durumlarda tıkanıyorum.ne yapılabilir ki
sorunun kaynağına gücümüz yetmez ki
çok üzüldüm demekten başka
hiç bi şey yapılamaz

Son düzenleme:
tatlım benim
babanı polise vermek en iyisi olacak sanırım
karakola git anlat durumunu
ya da baban annene şiddet uygularken ara gelsinler
sen de kayıtsız kalma

kadın sığınma evleri var geçici bir süre için oralarda kalabilirsiniz.. o sırada da bir şekilde iş bulmaya bakarsınız canım.. her seçim şu anda yaşadıklarınızdan daha iyidir...

Kıyamam yaa
eğer annen şiddet gördüğünü kanıtlarsa polise gidip tutanak tutturup babanı şikayet edebilir ayrıca mahkemden korunma da talep edebilrsiniz nasıl dövmek nasıl sokağa atmak bir baba nasıl yapar bunu anlamış değilim
annem sizler için sizde annen için üzülüyorsunuz bak işte kadınları korunma evi sığınma evi yok mu onlardan yardım isteseniz çözüm bulmaya çalışıyorum ama tıkanıyorum bir yerde

polislerin hıc bır yaptıgı yokkı alıolar bır ıkı gun sonra brakıolar. annemde ole dıo sızın ıcınn duruorumm anne durma bızım ıcın dıorum bız boyle daha mutsusuz.annenızınn gozunuzun onunde dovulmesıı ne deemek ya en kıymetlıı varlıgımm annem gozumunn onunde neler cekıo ben bısey yaapamıorum:(bunları paylascak kımsemm yok cok doldum artık.

kadın sığınma evleri var. orada annenize işte bulunur. sizde parttime çalışırsınız. bu işkenceye katlanılır mı... annenizi mutlaka ikna edin.

anneniz sizin için katlanıyorum diyor ama aslında yalnız yaşamaya cesareti yok sanırım.. lütfen yüreklendirin onu... bu babanın size hayatta hiçbir faydası olamaz ki sizin için katlansın aksine zararı oluyor sizlere.. Allah ıslah etsin kendisini..

canım ya annen haklı siz büyünceye kadar dayanmak zorunda siz büyüyyün o zaman bir iş bulup anneni rahat ettirisiniz yada sığınma evlerini araştır polise vermek çözüm değil bana göre çünkü birkaç sonra gen eve dönecek bu sefer daha sinirli olur

babanız nasıl bir insanmış böyle...
annenizi boşanmaya ikna edemiyorsanız...polise şikayet edin,bir süre evden uzaklaştırırlar...
belki bu uzaklaştırma sayesinde babanızında aklı başına gelir..
burdan sana ne kadar yardımcı olabiliriz ki..
çok üzücü bi durum...

anladığım kadarıylada annen kendı ayakları üzerinde duramıyor.bu kötü bir durum bir çok genç kız bunları okusun ve ornek alsın.cnm sende oku ve iyi biryerlere gel.annenıde yanınıza alır rahatlarısınız

annem suan çalışıo zaten yapmak ıstese yapar ama yapmıo işte.benımm suann tek hedefım okumak okumak okumak zaten okuyup ıı bıyerlere gelıcemm onu rahata erdırıcemm ınş. hersey ııcn cok gec olmazz evden kacann kızlaraa ıntıhar edenn kızlara suc buluolarr kızlar napsın yapıcak bıseyleri yok.ama ben bole dusunmuorum tabı allahım bana daha cok guc versın gecıcek bunlar inş.

Ah be güzelim ne kadar kötü bir ortamdasın öyle. Annen madem çalışıyormuş neden o hayvan adamın dayaklarını çekiyor ki. Hiç olmadı bir kadın sığınma evine gidersiniz. Bir an önce anneni boşanmaya ikna et. Hayat böyle geçmez.

annem suan çalışıo zaten yapmak ıstese yapar ama yapmıo işte.benımm suann tek hedefım okumak okumak okumak zaten okuyup ıı bıyerlere gelıcemm onu rahata erdırıcemm ınş. hersey ııcn cok gec olmazz evden kacann kızlaraa ıntıhar edenn kızlara suc buluolarr kızlar napsın yapıcak bıseyleri yok.ama ben bole dusunmuorum tabı allahım bana daha cok guc versın gecıcek bunlar inş.

annen çalışıyormuş zaten canım.yalnız yaşamaktan korkuyor belki ya da tehdit ediyorsa baban bundan korkuyor olabilir.

hiçbir şey yapamaz baban size kolay mı öyle.

baban boşanma lafını ediyor mu? yani annen dava açtığında korkup düzelebilme ihtimali var mı?

en azından annen bir kere kararlı davransa belki korkar baban çocuklarını görememekten falan .küçük bir ihtimal olsa da en azından bir kere cesaretli davransın

sen de onu yüreklendir canım

demekki anneniz çalışıyor. ve bunu yapmnak istese yapabilir. bu durumda annenizdede suç var......çalıştığı halde,bunu çekip katlanıyorsa ............
bu durumda ,sözün bittiği yerdeyim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X