Yaşamaktan bıktım

Ceren001

Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2013
4
0
6
Adana
Dün derdimi yazmıştım. Bugün piskoloja gittim . İyi gelmedi bana . Artık ne yapacam bilmiyorum çıkmazdayım. Ortada kaldım ne yapacam bilmiyorum ölmek istiyorum

şimdi dünkü konunu okudum neden öyle düşünüyorsun ki? saçmalama ne onunla evlenmeye mecbursun ki zaten öyle bir adamla evlensen 2 gün sonra geri gelirsin, ne de ölüm gibi bir şey düşünmelisin.

tamam belki kabul edilir bir şey değil hala daha toplumumuzda ama bunu kimsenin bilmesine gerek yok.

Kuzum benim , canimin ici guzel kardesim ne olmesi???

Ben hata yaptigini dusunmuyorum, insanin sevdigi biriyle sevismesine hata gozuyle asla bakmam. Duruma sen hata gozuyle bakiyorsun cunku pismansin, yani olaylar bakis acimiza gore degisir.

Simdi neden olmek istiyorsun ben bunu cozemedim. Her hata yapan kendini oldurseydi, dunyada adam kalmazdi.

Ortada kaldim demissin, neden? Gidecek yerin mi yok, paran mi yok, ailen mi yok? Hepsi varsa yakinacak hicbir seyin yok.

Hatandan ders alip, hayatina daha guclu devam edeceksin. Sana cok guzel unlerin gelecegini hissettim, umudunu yitirme.

hata bir kere yapılınca hatadır ikinci kez yapılınca hataolmaktan çıkar
yani sen ölme fikrine düşmekle ikinci hataya kapılmış durumdasın
ilk yaptığın hatanın telafisi var artık evliliklerde çok problem etmeyen gençler var
zaman eski zaman değilki anası danası beze baksın siz sen seni olduğun gibi sevecek birini elbette bulacaksın
evet senin yaptığın suç dinen günah tövbesi gerekir fakat af kapısıda daima açıktır
fakat ölmek istemen veya böylebir eyleme kalkışma düşüncen varsa derfal aklına bir reset çek zira bu ölmek fikrinin affı yoktur
ayrıca bu kadar saçma bir sebepten hayata küsmekte neyin nesi
hayat,yaşamak ne kadarda güzel Rabbime şükürkü sağlıklıyız ve yaşıyoruz
SENİN İÇİNDEN ÇIKAMADIĞIN BU PSİKOLOJİK SIKINTININ TEK ANAHTARI MANEVİYATTIR
EĞER ALLAHA SIĞINIP ONUN KAPISINDA İÇ HUZURU ARARSAN EMİN OLKİ RABBİM SANA O HUZURU ENİNDE SONUNDA VERECEKTİR

Önce şu adamı hayatından çıkar nefes aldığını hisset,seviyorum aşık değilim ne demek alışkanlık oldu demek..yoksa ona karşı sevgi bile beslenmez ki..çevrendekiler sana kızıyorsa o adamı sevmiyorlarsa var bir bildikleri..bütün iletişimi kesmelisin o adamla.

kardeşimle yaşıt sayılırsın seninde ablan varmış bir hata yapmışsın bunun için duyman gereken pişmanlığı yaşamışsın yaşın henüz çok genç okumayı sakın bırakma bu durumunu ne sen ne ailen kimseye söylemeyin yarın birgün işe girersen ordada söyleme, sakın o kişiyle evlenme annen ablan seni yalnız bırakmasınlar kendinle çok başbaşa kalma , sakın bu yaptığın hatanın devamını getirme, uzman doktorlar bunun halledebiliyor artık, psikolog tek görüşmeyle halledemez düzenli olarak gitmelisin, ne olursa olsun okulunu bırakma elinde bir işin olsun o çocukla evlenmek hatalar ve pişmanlıklar zinciri demek onunda tedaviye ihtiyacı var

Dün derdimi yazmıştım. Bugün piskoloja gittim . İyi gelmedi bana . Artık ne yapacam bilmiyorum çıkmazdayım. Ortada kaldım ne yapacam bilmiyorum ölmek istiyorum

Dün konu açtın o kadar oturduk yazdık çizdik..zahmet edip cevap vermedin okumadın bile belki.. şimdi yeni konuda yine yazıp gitmişsin.. Derdin ne senin.. senin de kafan dumanlı sanırım...

bu kafada devam et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…