Yasamaktan nefret ediyorum.

Buna katılıyorum kesinlikle. Daha iki ay önce isyan ediyordum, "Ne olur artık biraz yerimde oturayım ya, bezdim sağa sola gitmekten," diye. Şimdi burnumu dışarı çıkaramıyorum. 😏
Bazen dua ederken bir kelime söyleriz, aslında o manada soylememisizdir ama o kadar değişik bir şekilde kabul olur ki dediğimize pişman oluruz 🙄

Teselli olmaz biliyorum ama annem kanser ve muhtemelen son günlerini yaşıyor. Şu donemde diyorum ki keske sirtimda bu kadar yük olmasaydi da her gununu annemin ellerinden tutarak gecirseydim. Psikolojik rahatsizligi olsaydi, kızsaydı, kovsaydi ama ne olursa olsun birkac yil daha bizimle olsaydi.
Allah şifa versin inşallah...

Inşallah canım,ama boşversene siz de çocuksuz mutlu oluverirsiniz....evli olup ta çocuğu olmayanlar mutsuz olcak diye bi kural mı var,sağlığınız yerindeymiş şükret gerisini boşver,ben napiyim beterin beteri var bak,ben bi de depresyondayım canım hiçbişey yapmak istemiyo bıraksalar hep uyurum,halin vaktin yerindeyse kurslara git dicem korona var ama örgü örüp dikiş dikebilirsin benim içimden gelmiyo,belki size iyi gelir :)

Yalnız değilmişim gülsem mi ağlasam mı bilemedim 🤷🏻‍♀️ 😁 Sende yine sadece depresyon varmış bende anksiyete okb depresyon panik atak varda var 🤣🤣

Buna katılıyorum kesinlikle. Daha iki ay önce isyan ediyordum, "Ne olur artık biraz yerimde oturayım ya, bezdim sağa sola gitmekten," diye. Şimdi burnumu dışarı çıkaramıyorum. 😏
Sizin
Yalnız değilmişim gülsem mi ağlasam mı bilemedim 🤷🏻‍♀️ 😁 Sende yine sadece depresyon varmış bende anksiyete okb depresyon panik atak varda var 🤣🤣
Yok canımcım doktorların tanı koyduğu okb ve kısa zaman önce bipolar,bana kalırsa ekliyim sosyal fobi kaygı bozukluğu dikkat dagınıklıgı var öğretmenim kendime güvenimi de kaybettim mesleğimde öyle işte...

Sizin
Yok canımcım doktorların tanı koyduğu okb ve kısa zaman önce bipolar,bana kalırsa ekliyim sosyal fobi kaygı bozukluğu dikkat dagınıklıgı var öğretmenim kendime güvenimi de kaybettim mesleğimde öyle işte...

Psikolojik olarak zaten elini verince kolunu kaptırmayan kaldı mı ki 😓 Bataklığa adım atmış gibi sürekli dibe gidiyoruz 😔

Çok güzel bir hayatın içinde, dertsiz tasasız yaşamıyorum.
Herkes gibi sıkıntılarım oldu, olacak.
Bu dünya rahat edilecek yer değil, bunu kabullendim.
Ne kadar karamsar olursam olayım, yaşamdan nefret etmedim.
Ciddi anlamda duygu durumuna üzüldüğüm, derdi ile dertlendiğim üyelerden birisin.
Tez zamanda ferahlamanı, hayatın mutlu yanlarını görecek moda erişmeni diliyorum.

Ben de 37 yaşındayım. Ailemle yaşıyorum. Bu hiç bir zaman rahatsız etmiyor. Hele ki şu süreçte sağlıklı bir şekilde ailenizle olmanız ne kadar büyük bir lütuf aslında. Lütfen böyle demeyin. Rabbim hatırlısını versin. Bazen hepimiz bunaşıyoruz anlıyorum sizi. Ben de bazen diyorum yuvam olsaydı, çoluğum çocuğum olsaydı ama nasip işte. Çok şükür sağlıklıyım. Ailem sağlıklı. Kimseye muhtaç değiliz. Şükredecek pek çok şey varken lütfen böyle demeyin. İnşallah karşınıza istediğiniz gibi biri çıkar. 🙏🙏

Bazen dua ederken bir kelime söyleriz, aslında o manada soylememisizdir ama o kadar değişik bir şekilde kabul olur ki dediğimize pişman oluruz 🙄
Kesinlikle, benim söylenmemde evden çıkamamayı içermiyordu ama durumumuz malum 😔

Çok güzel bir hayatın içinde, dertsiz tasasız yaşamıyorum.
Herkes gibi sıkıntılarım oldu, olacak.
Bu dünya rahat edilecek yer değil, bunu kabullendim.
Ne kadar karamsar olursam olayım, yaşamdan nefret etmedim.
Ciddi anlamda duygu durumuna üzüldüğüm, derdi ile dertlendiğim üyelerden birisin.
Tez zamanda ferahlamanı, hayatın mutlu yanlarını görecek moda erişmeni diliyorum.

Mesajin icimi ferahlatti. Cok sagol icten dileklerin icin.

kısmen kendimi buldum yazdıklarında.. tam olarak ne yaşadığını bilmesem de söyleyebileceğim tek şey daha var: seni anlıyorum..
ve umuyorum ki geçecek.....

Back
X