Yaşamın akışına kapılamamak

Hyuga hinata

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2017
626
392
103
Bugun sabahtan beri yatagimdan cikmadim
Arladaslarim yok, bir iki tanesiyle de aramda samimiyet yoktu 1aydir gorusmuyorum kimseyle

Kendimi hic sevmiyorum, ne birşey yapasim ne de biriyle konusasim var
Artik herseyden sıkıldım
Hicbir sirumlugumu yerine getirmiyorum

Gec saatlerde uyuyorum, gec saaatlrde uyaniyorum
Sonum intihar olacak diye korkuyorum
Cok yorgun,birkin ve ezik hissediyorum

Odamdaki kisilerle konusurken konusurken ofkeleniyor, hircinlasiyorum
Kaba konusmamamk icin zor tutuyorum

Kpss calismam lazim ama kendimi bir ise de hazir hissetmiyorum
Okul hayatimda hep bu sekilde geçti
Donanimli olamadim,birsey yapmadim hep depresyon
:(
Hayattan ciddi anlamda zevk alamoyorum
Ve kendimi de cok gucsuz hissediyorum

benligimfe bir gram guc yok sanırım

Ciddi anlamda yardim almalisiniz.
Gece gec uyursan ve gec saatte uyanirsan vucudun yorgun argin uyanirsin.
Yasiniz genc, atin ustunuzden, olu topragini..

Yasamak herseye ragmen cok guzell.
Kose basinda duran intihara ......... ri cekebilmek gerek.

Bende çok tembelim
Depresifim isim olmadığı zamanlarda huysuzum .
Kendime sarıyorum.
Sabaha kadar oturuyorum
Akşama kadar yatıyorum.
Sonra şunu farkettim ..
Eğer bir şeyler yapmazsam 10 sene sonra da böyle olacak
Eğer bir şeyler yapmazsam 10 sene sonra da nefret edicem kendimden .
Dolayısıyla spora başladım .
Aktif olmak ise yarıyor .
Kimseyle konuşmak zorunda değilsin şahsen bende insan sevmem.
Ama telde görüştüğüm buralardan edindiğim arkadaşlarım var.
Bir kedim vardı
2. Kediyi buldum geçenlerde çok minnos
Sokak hayvanları besliyorum .
Besleme noktaları aradigim için hem de yürümüş oluyorum .
Coştuysam sokaktaki dedelere teyzelere gulumsuyorum.
Kendime kahve ismarliyorum.
Kulağımda kulaklık eğleniyorum

Öncelikle geçmiş olsun. Bir aile hekimine gidip vitaminlerinize tiroid vs baktırırsanız sizin için çok iyi olur. D vitamini eksikliği depresyona sebep olur.

Bende çok tembelim
Depresifim isim olmadığı zamanlarda huysuzum .
Kendime sarıyorum.
Sabaha kadar oturuyorum
Akşama kadar yatıyorum.
Sonra şunu farkettim ..
Eğer bir şeyler yapmazsam 10 sene sonra da böyle olacak
Eğer bir şeyler yapmazsam 10 sene sonra da nefret edicem kendimden .
Dolayısıyla spora başladım .
Aktif olmak ise yarıyor .
Kimseyle konuşmak zorunda değilsin şahsen bende insan sevmem.
Ama telde görüştüğüm buralardan edindiğim arkadaşlarım var.
Bir kedim vardı
2. Kediyi buldum geçenlerde çok minnos
Sokak hayvanları besliyorum .
Besleme noktaları aradigim için hem de yürümüş oluyorum .
Coştuysam sokaktaki dedelere teyzelere gulumsuyorum.
Kendime kahve ismarliyorum.
Kulağımda kulaklık eğleniyorum
Ben de kedileri cok severim
Aslında işin sırrı kendini sevmekte hayatta bi amacin olmasi ve kimseyi iplememek
Şunu bi yaosam super olacak :D
Ben de bunu yazdiktan sonra kalktim dip bucak temizlik yaptim, birazdan salata yapicam
Hedefimi dusunecem bu gece ve cabalayacagim.

Ben de genel olarak mutsuz bi insanım. Kolay memnun olmam, en ufak şeylere takılır gıcıklık yaparım hem kendime hem de etrafımdaki insanlara.
Çok dikkat gerektiren bir işte çalışıyorum. En ufak bir hatayı bile kabul etmeyen bir iş. Odaklanma sorunu yaşadığım çok oluyor.
Hep mutlu olmak için birilerine ihtiyaç duydum. Eşim, annem, arkadaşlarım... Ama bu hafta içi çalışırken fark ettim ki kendime benden daha iyi gelen bişey yok. Etrafımızdaki insanlar tabii ki destek oluyor, kafa dağıtıyor. Ama kendimle kalınca mutsuz oluyorum genelde çünkü çok düşünüyorum. Benim problemim çok düşünmek, her şeyi.
Artık akışına bırakıp koyvermek istiyorum. Pazartesi ilk psikoterapi seansıma gidicem, çok heyecanlıyım.
Lütfen silkelenin, bi doktor bulun ve hayatı bi yerinden tutun.
Siz bişey yapmazsanız kimse sizin için hiçbi şey yapamaz çünkü.

Ben de genel olarak mutsuz bi insanım. Kolay memnun olmam, en ufak şeylere takılır gıcıklık yaparım hem kendime hem de etrafımdaki insanlara.
Çok dikkat gerektiren bir işte çalışıyorum. En ufak bir hatayı bile kabul etmeyen bir iş. Odaklanma sorunu yaşadığım çok oluyor.
Hep mutlu olmak için birilerine ihtiyaç duydum. Eşim, annem, arkadaşlarım... Ama bu hafta içi çalışırken fark ettim ki kendime benden daha iyi gelen bişey yok. Etrafımızdaki insanlar tabii ki destek oluyor, kafa dağıtıyor. Ama kendimle kalınca mutsuz oluyorum genelde çünkü çok düşünüyorum. Benim problemim çok düşünmek, her şeyi.
Artık akışına bırakıp koyvermek istiyorum. Pazartesi ilk psikoterapi seansıma gidicem, çok heyecanlıyım.
Lütfen silkelenin, bi doktor bulun ve hayatı bi yerinden tutun.
Siz bişey yapmazsanız kimse sizin için hiçbi şey yapamaz çünkü.
Ben de terapi almak istiyorum, ama burada yok sanirim. Yassfigim yerde degilim şuan. Online terapi mi baksam acaba

Çalışıyorum. Çocuğum ve eşim var. Sorumluluklarım olmasa ben de oturduğum yerden hiç kalkmak istemem. Ama minik keratam beni rahat bırakmaz en iyi ihtimalle sırtıma çıkar :)) geçen ruhsal bakımdan çok çökmüştüm. İzindeydim ve tek sosyal aktivitem ufaklikla park ve market gezmesi idi. Sonra kilo aldigimi fark ettim. Diyet ve spor yaptım. O kadar iyi geldi ki. Yeni bir amacım olmuştu. Şimdi kıl verdim aynaya her baktığımda bir şey başarmış olmanın verdiği hisle kendimle gurur duyuyorum. Ne diyordum hah hayatınıza ufak da olsa hedefler koyun ve ne olursa olsun yapacağım deyin. Hani en basitinden günde beş dakika egzersiz yapmak mesela. İnsanı rahatlatıyor.

Çalışıyorum. Çocuğum ve eşim var. Sorumluluklarım olmasa ben de oturduğum yerden hiç kalkmak istemem. Ama minik keratam beni rahat bırakmaz en iyi ihtimalle sırtıma çıkar :)) geçen ruhsal bakımdan çok çökmüştüm. İzindeydim ve tek sosyal aktivitem ufaklikla park ve market gezmesi idi. Sonra kilo aldigimi fark ettim. Diyet ve spor yaptım. O kadar iyi geldi ki. Yeni bir amacım olmuştu. Şimdi kıl verdim aynaya her baktığımda bir şey başarmış olmanın verdiği hisle kendimle gurur duyuyorum. Ne diyordum hah hayatınıza ufak da olsa hedefler koyun ve ne olursa olsun yapacağım deyin. Hani en basitinden günde beş dakika egzersiz yapmak mesela. İnsanı rahatlatıyor.
Haklısınız ama bunlardan bile sıkılıyor bazen insan.
Ben cevremdeki onsanlardan kosullarimdan mutsuzum yeni insanlarla da tanismak icin ozguvenim yok
Ama hedef belirleyip ben de asmaya calisicam

Bugun sabahtan beri yatagimdan cikmadim
Arladaslarim yok, bir iki tanesiyle de aramda samimiyet yoktu 1aydir gorusmuyorum kimseyle

Kendimi hic sevmiyorum, ne birşey yapasim ne de biriyle konusasim var
Artik herseyden sıkıldım
Hicbir sirumlugumu yerine getirmiyorum

Gec saatlerde uyuyorum, gec saaatlrde uyaniyorum
Sonum intihar olacak diye korkuyorum
Cok yorgun,birkin ve ezik hissediyorum

Odamdaki kisilerle konusurken konusurken ofkeleniyor, hircinlasiyorum
Kaba konusmamamk icin zor tutuyorum

Kpss calismam lazim ama kendimi bir ise de hazir hissetmiyorum
Okul hayatimda hep bu sekilde geçti
Donanimli olamadim,birsey yapmadim hep depresyon
:KK43:
Hayattan ciddi anlamda zevk alamoyorum
Ve kendimi de cok gucsuz hissediyorum

benligimfe bir gram guc yok sanırım
Naruto izliyoruz :KK52: Yaşın genç, söylediğin şeylerin hepsi Major yani ağır depresyon. Psikiyatr ilaç verir psikologla konuşursun. Beyin kimyanın, düşünce yapının değişmesi için terapi şart. Her zaman herkesin yardıma ihtiyacı olabilir bu çok normal. Hayatım boyunca belki 10 tane psikolog tanıdım ben. Tavsiyem mutlaka git. Üniversitede isen hastanesi varsa okulunun ona yoksa devlet hastanesine git. 3. gidişinde hala fayda olmadığını görürsen değiştir doktorunu hinatacığım. Hobi çok fayda eder. Ama beyin yapını değiştirmeden ondan da zevk alamazsın malasef. Bir süre terapi şart balım. Narutoya da benden selam söyle

Ben de kedileri cok severim
Aslında işin sırrı kendini sevmekte hayatta bi amacin olmasi ve kimseyi iplememek
Şunu bi yaosam super olacak :KK70:
Ben de bunu yazdiktan sonra kalktim dip bucak temizlik yaptim, birazdan salata yapicam
Hedefimi dusunecem bu gece ve cabalayacagim.
E bravo size ne güzel işte .
Kendinize hedefler belirleyin lütfen.
Atıyorum 5 kilo vericem/alicam.
Haftada 1 kitap bitiricem
2 film izleyeceğim ..
Bugün sadece kendimi odullendirecegim açık havada kulaklıkla hareketli şarkılar eşliğinde yürüyeceğim gibi gibi ;)

Back
X