Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendi kocasına rezil olmamak için çağarmış zaten çok istediğinden değil.......enişteye mahçup olunmasın ama gelin tıpış tıpış gitsin! anlamıyorum bu zihniyeti.......bişeyleri istemeye yüzü olmalı insanın...ben gitmezdim anlarlardı taviz vermiycemi bidaha ona göre davranmayı öğrenirlerdi ! sen bilirsin tabi...
Feryalcan neolduğunu gidip gitmediğini yaz tamammı canım,umarım sorun yaşanmadan hallolur herşey.
canım zaten gitmeyecektm ama mide rahatsızlığı geçirdim dün evdeydim çıkamadım gidemedim tabii eşimde ben öyle kıvranırken geldi baktı ben gideyim bari dedi o gitti zaten beni de sormamışlar niye gelmedi falan diye bugün de kayınvalidem aradı illa bize gel oğlum dedi yalnız eşimi tek başına çağırıyo yani eşinde gelsin demiyo oğluna ya zaten artık takmıcam 25 yaşındayım daha sinir hapları kullanıyorum ellerim titriyo cep telefonu uzun süre elimde tutamıyorum çaydanlık doluyken taşıyamıyorum onların bana armağanı ve daha 6 aylık evliyim haftaya annmlerin bulunduğu şehre gideceğim inş anlaşılmaz ellerimin titrediği sinir hapları kullanmaya başladığmı yoksa çok üzülür.....neyse cnm tşk ederim ilgilendiğin için sevgiyle kal tatlım...