• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşanan her şeye rağmen görümceme gitmeli miyim?

bu, gidicem demek mi? :)

hayır tabii ki ama eşimn gözünde kindar görünmek istemem birazdaha yumaşatamk için birazdaha anlayış bekleyrek yoksa gitmeyi düşünmüyorum ki bugün ne ben ne o gitti evimizdeydik...

kendi kocasına rezil olmamak için çağarmış zaten çok istediğinden değil.......enişteye mahçup olunmasın ama gelin tıpış tıpış gitsin! anlamıyorum bu zihniyeti.......bişeyleri istemeye yüzü olmalı insanın...ben gitmezdim anlarlardı taviz vermiycemi bidaha ona göre davranmayı öğrenirlerdi ! sen bilirsin tabi...

kendi kocasına rezil olmamak için çağarmış zaten çok istediğinden değil.......enişteye mahçup olunmasın ama gelin tıpış tıpış gitsin! anlamıyorum bu zihniyeti.......bişeyleri istemeye yüzü olmalı insanın...ben gitmezdim anlarlardı taviz vermiycemi bidaha ona göre davranmayı öğrenirlerdi ! sen bilirsin tabi...

ben de gitmemeyi düşnüyorum ama eşim inş kavga hır gür çıkarmaz çünkü bir gün kavgalı olsan en az 3 -4 gün kendime gelemiyorum çok etkileniyorum yrn bakalım ne oluccak...

6 aylık evlilikte şu yaşadıklarınız ne kadar ağır ve zor. resmi olup birbirinizi edebilseydiniz keşke. bence gitmeyin. uzak durun.
eşinizi de olanları görüp biliyor o da ne tavır sergileyeceğini bilir heralde.

Feryalcan neolduğunu gidip gitmediğini yaz tamammı canım,umarım sorun yaşanmadan hallolur herşey.

Feryalcan neolduğunu gidip gitmediğini yaz tamammı canım,umarım sorun yaşanmadan hallolur herşey.

canım zaten gitmeyecektm ama mide rahatsızlığı geçirdim dün evdeydim çıkamadım gidemedim tabii eşimde ben öyle kıvranırken geldi baktı ben gideyim bari dedi o gitti zaten beni de sormamışlar niye gelmedi falan diye bugün de kayınvalidem aradı illa bize gel oğlum dedi yalnız eşimi tek başına çağırıyo yani eşinde gelsin demiyo oğluna ya zaten artık takmıcam 25 yaşındayım daha sinir hapları kullanıyorum ellerim titriyo cep telefonu uzun süre elimde tutamıyorum çaydanlık doluyken taşıyamıyorum onların bana armağanı ve daha 6 aylık evliyim haftaya annmlerin bulunduğu şehre gideceğim inş anlaşılmaz ellerimin titrediği sinir hapları kullanmaya başladığmı yoksa çok üzülür.....neyse cnm tşk ederim ilgilendiğin için sevgiyle kal tatlım...

gitmezdim... ben annnemi sokakta bulmadım ağzını yırtarım isterse kim olursa olsun. herkes haddini bilsin! böyle insanları Allah'a havale ediyorum...

canım zaten gitmeyecektm ama mide rahatsızlığı geçirdim dün evdeydim çıkamadım gidemedim tabii eşimde ben öyle kıvranırken geldi baktı ben gideyim bari dedi o gitti zaten beni de sormamışlar niye gelmedi falan diye bugün de kayınvalidem aradı illa bize gel oğlum dedi yalnız eşimi tek başına çağırıyo yani eşinde gelsin demiyo oğluna ya zaten artık takmıcam 25 yaşındayım daha sinir hapları kullanıyorum ellerim titriyo cep telefonu uzun süre elimde tutamıyorum çaydanlık doluyken taşıyamıyorum onların bana armağanı ve daha 6 aylık evliyim haftaya annmlerin bulunduğu şehre gideceğim inş anlaşılmaz ellerimin titrediği sinir hapları kullanmaya başladığmı yoksa çok üzülür.....neyse cnm tşk ederim ilgilendiğin için sevgiyle kal tatlım...

hasetlerinden sormamışlardır merak etme. herkes bilir kendi suçunu içten içe. iyi ki gitmemişsin. kafanı da takma arkadaşım. başka şeylerle meşgul ol. kayınvalidene de hiçbirşey olmamış gibi git eşinin yanında. birşey sorarsa cevaplarını da sakince haklı olduğunu insanlıkla belirterek ver...

Back
X