Yaşanılan mekanların negatif enerjilerine yada uğursuzluğuna inanır mısınız?

H3RA_

İnsan söyleyemediklerinde
Kayıtlı Üye
19 Mart 2019
7.883
33.202
498
Merhaba, şu aralar kafami kurcalayan bir sıkıntı bu benim için. Yaşadığınız evin size uğursuz geldiğini düşündünüz mü hiç?

Daha önce bende önyargılıydım bu tarz konularda. Bir arkadaşım seneler önce bu tarz bir sıkıntısından bahsetmisti. Üst üste gelen aksilikler yaşamış, hatta eşiyle bosanma aşamasına kadar gelmislerdi. Tedbil-i mekanda ferahlik vardır diyerek taşınmışlar ve bıçak gibi kesildiğinden bahsetmisti. Psikolojik veya tesadüf bence diye yorum yapmıştım o zamanlar.

Bundan bir kaç sene önce de şu anda yaşadığım yere taşındım. O günden bu yana hep terslikler ve negatif anlamda hayatımda ilkleri yaşadım. Birini hallediyoruz derken başka bir sıkıntıyla karşılaşıyoruz. Yargılamayin rica ederim ama bende artık acaba mı diye düşünmeye ve sorgulamaya başladım.

Parapsikolojide psişik olaylar, astronomide yıldızının düşük olması yada negatif enerji, islamda nazar olarak değerlendirilen madde dışı olaylar mevcutken ihtimal verebiliriz diye düşünüyorum.

Bu konularda duyduğunuz, yaşadığınız yada araştırıp fikir sahibi olduğunuz şeyler var mı?

Merhaba, şu aralar kafami kurcalayan bir sıkıntı bu benim için. Yaşadığınız evin size uğursuz geldiğini düşündünüz mü hiç?

Daha önce bende önyargılıydım bu tarz konularda. Bir arkadaşım seneler önce bu tarz bir sıkıntısından bahsetmisti. Üst üste gelen aksilikler yaşamış, hatta eşiyle bosanma aşamasına kadar gelmislerdi. Tedbil-i mekanda ferahlik vardır diyerek taşınmışlar ve bıçak gibi kesildiğinden bahsetmisti. Psikolojik veya tesadüf bence diye yorum yapmıştım o zamanlar.

Bundan bir kaç sene önce de şu anda yaşadığım yere taşındım. O günden bu yana hep terslikler ve negatif anlamda hayatımda ilkleri yaşadım. Birini hallediyoruz derken başka bir sıkıntıyla karşılaşıyoruz. Yargılamayin rica ederim ama bende artık acaba mı diye düşünmeye ve sorgulamaya başladım.

Parapsikolojide psişik olaylar, astronomide yıldızının düşük olması yada negatif enerji, islamda nazar olarak değerlendirilen madde dışı olaylar mevcutken ihtimal verebiliriz diye düşünüyorum.

Bu konularda duyduğunuz, yaşadığınız yada araştırıp fikir sahibi olduğunuz şeyler var mı?

İnanmıyorum. En azından mekanlar ya da objeler konusunda.

Sadece sürekli ağlak, sürekli şikayet halinde, sürekli asık yüzlü, sürekli pesimist insanların etraflarına negatif enerji yaydıklarını düşünüyorum. Mümkün olduğunca iletişime geçmemeye çalışıyorum.

İnanmıyorum. En azından mekanlar ya da objeler konusunda.

Sadece sürekli ağlak, sürekli şikayet halinde, sürekli asık yüzlü, sürekli pesimist insanların etraflarına negatif enerji yaydıklarını düşünüyorum. Mümkün olduğunca iletişime geçmemeye çalışıyorum.

Negatif insanların yaydığı enerji konusunda hemfikirim. Ama bazı mekanlar kasvetli gelir, ağırlık yapar. Bunu bir kaç kişiden duymuştum. X kisinin evinde ruhum daralıyor, ağırlik basıyor diye geçenlerde bir arkadaşım bahsetmişti. Bu konuşmada ki X kişide ev değişikliği yapmıştı. Konuda oradan açılmıştı.

Ben çok inanıyorum
Hatta bizzat yaşadım
Bundan önce oturduğumuz evde çok huzursuz olurdum ve kavgamız hiç eksik olmazdı
Haaa kavgaların sebebin ev olduğuna inanmıyorum tabi ama ben çok mutsuz olduğum için eşimle ilişkime fazlasıyla yansıtırdım
Ben ki evci bi insanım eve girmek istemezdim ruhum daralırdı
Sonra taşımaya karar verdik ve şimdi oturduğumuz evi bulduk evin içine girer girmez burası olsun dedim ki ev eski bi ev dolapları camları falan çok çok eski banyosu çok küçük ki ben büyük banyo severim ama yok tutuldum eve resmen içimi huzur kapladı nitekim eşim de aynı şeyleri hissetmiş

Inaniyorum) evde kaktus bulundurun, evleri sirkeli suyla silin. Sabahlari evi bi guzel havalandirin. Bunlarin iyi geldigini okumustum. Bi de evde bol bol Kuran okuyun. Ya da youtubeden bakara suresini acin oyle okunsun. Ayet el kursi felek nas insirah bunlarida

Ayet-el Kürsi, Felak, Nas hiç dilimden düşmez. Ve tesadüfmüdür bilmem çok esnerim okuduğum zamanlarda. Ağırlığı direkt üstüme aliyorum sanki.

inanıyorsan var, inanmıyorsan yok böyle şeyler....

Ben inanıyorum. Şu an oturduğumuz evde de var o kötü enerji. Ben dışarda çok hareketli kıpır kıpır enerjik biriyim ama eve gelince ölü balık gibi dolanıyorum. Evimize gelen insanlar da bizim evimize gelince ağırlık hissettiklerini daraldıklarını falan söylüyorlar. Sırf bu yüzden bu yazı başka bir yerde geçirmeyi düşünüyoruz ailecek.

Peki yıldız haritasına inanıyormusunuz? Bir gün makele okurken, 7. Evde neptün varsa çok zor evlilik olucağını, hiç bir ilişkinin yürümeceği yazıyordu... İçime bir his doğdu dur dedim bir bakayım ve Bingo!!! Beni ilk görüşte beğenen dibi düşenler, birden soğur ve bir türlü ilişkilerimde mutluluğu yakalıyamadım...

Kesinlikle inanıyorum
O tür negatif enerjileri temizlemeniz lazım araştırmak lazım

Bende inaniyorum.
İlk 2.5 sene oturdugumuz ev vardi evliligimin ilk yilları.
Ustelik ev sifirdi ve ust katti.
Ama o evde cok zor gunler yasadik.esiminde benimde isleri hep aksi gidiyordu.
maddi sknti da cok yasadik.
Ev sahibi evi satinca tasinmak zorunda kaldik,iyikide tasinmisiz.
Tasindigim evde 1 yil içinde ard arda tum islerimiz rast gitti mucize bi sekilde.
eskiden inanmazdim ama yasadim inaniyorum şimdi

Inaniyorum.Ilk evimde gayet mutlu mesuttuttuk.2.eve tasindik olu gibiydim,eve gelenler uyuyordu.Evde o kadar agirlik vardiki.Bir turlu kendimizi toparlayamadik,yikim ustune yikim herseyimiz yerle bir oldu.Surekli bosanmak istiyordum esimden ,kendime bile tahammulum yoktu.Tasinamiyorduk da,depozito filan toparlayamiyorduk
Sonra baska Ulkeye gitti eski esim,ardindan ben gittim.Orda resmen enerjim bitmiyordu,hic olmadigim kadar mutluyduk.Ama daha onceki birbirimizi yipratislar vs.. Bosandik.Sonra ogrendim ki o evde oturan bizden onceki kisilerin hicc biri mutlu degilmiss..Hepsinin kotu enerjilwri aglamalari o evde kalmis. Birini kocasi dovuyormus hep agliyomus,birinin cocugu olmuyomus sonra;psikolojik peoblemler yasamis tum gun bagiriyomus.bizden sonra yeni evli bir cift tasindi umarim mutludurlar.Ayrica o evde ,eski esim uykusunda sabaha kadar bagiriyordu.Kabuslar goruyordu.

Insallah banlanmam.
bu olay cok yakinimizin basina gelen bir olay.
Kadinin psikolojik problemleri vardi, arasira bir haller oluyordu, nefesi kesiliyordu falan.. bir sürü sorun. Yillarca devam etti. Kabus gibi hastalik hastasi biri halindeydi . Evde halusilasyonlar falan goruyordu. Tabii ki her türk gibi bir hocaya gittiler. Adam bu evin onlar almadan once eski bir baraka olduğunu ve yeni ev yapilinca o barakada yaşayan malum şahısların rahatsız olduğunu bu yuzden de rahatsizlik verdigini soyledi.
Tabii inanip tasindilar ve plasebo etkisinden mi neyden artik bilemem kadinin halusilasyonlari bitti. Yine saglik problemleri var ama en azindan hayaller halusilasyonlar vs görmüyor.

Onun disinda mekanlarin enerjisine ben de inanirim. Bir akrabanin evine ne zaman gitsek uyuyoruz mesela. Herkesi bir agirlik basiyor :)

Bi aralar Beki Ikala Erikli'nin kitaplarina sarmitim boyle bi konu geciyodu hatta yasanilan yerin vakumlanmasi diye bi meditasyon calismasi vardi :) cok gelen giden oldugunda hele hep olumsuz,negatif kisilerde gelmisse sirkeli suyla silerim evi.

Peki yıldız haritasına inanıyormusunuz? Bir gün makele okurken, 7. Evde neptün varsa çok zor evlilik olucağını, hiç bir ilişkinin yürümeceği yazıyordu... İçime bir his doğdu dur dedim bir bakayım ve Bingo!!! Beni ilk görüşte beğenen dibi düşenler, birden soğur ve bir türlü ilişkilerimde mutluluğu yakalıyamadım...
7. Evi nasıl öğreniyoruz olup olmadığını?

Böyle şeylere hiç inanmıyorum. Bence ruh hali de mutluluk da mutsuzluk da herşey insanın kendi içinde başlar ve biter.

evet inanıyorum

şimdiki evimden nefret ediyorum aksilikten başka şey de yaşamadım gerçekten

Back
X