- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
Merhaba, şu aralar kafami kurcalayan bir sıkıntı bu benim için. Yaşadığınız evin size uğursuz geldiğini düşündünüz mü hiç?
Daha önce bende önyargılıydım bu tarz konularda. Bir arkadaşım seneler önce bu tarz bir sıkıntısından bahsetmisti. Üst üste gelen aksilikler yaşamış, hatta eşiyle bosanma aşamasına kadar gelmislerdi. Tedbil-i mekanda ferahlik vardır diyerek taşınmışlar ve bıçak gibi kesildiğinden bahsetmisti. Psikolojik veya tesadüf bence diye yorum yapmıştım o zamanlar.
Bundan bir kaç sene önce de şu anda yaşadığım yere taşındım. O günden bu yana hep terslikler ve negatif anlamda hayatımda ilkleri yaşadım. Birini hallediyoruz derken başka bir sıkıntıyla karşılaşıyoruz. Yargılamayin rica ederim ama bende artık acaba mı diye düşünmeye ve sorgulamaya başladım.
Parapsikolojide psişik olaylar, astronomide yıldızının düşük olması yada negatif enerji, islamda nazar olarak değerlendirilen madde dışı olaylar mevcutken ihtimal verebiliriz diye düşünüyorum.
Bu konularda duyduğunuz, yaşadığınız yada araştırıp fikir sahibi olduğunuz şeyler var mı?
İnanıyorum ve hissediyorum. Bir ortama girdiğimde oranın enerjisini alıyorum. Taşınma imkanınız yoksa evin enerjisini temizlemek için yapabilecekleriniz var, internette bulabilirsiniz. En basiti sirkeli suyla dip köşe temizlik mesela.