Yasanlarin acisini benden cikarirmi

hayat2324

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
68
5
6
Merhaba kizlar
6 aydir evi terk ettim, bitmisti avukatlarla birlikte görustuk tekrar cocuklari nasil gorecek esim onu konusuyorduk bosanma degil. Sonra beni israrla aradi hala sevdigini soyledi. Bende onu sevdigimi soyledim ama ayni sekilde devam etmem mumkun olmadigini soyledim. Aile terapisi teklif ettim kabul etti tasinmak istedigimi soyledim kabul etti ilk basta cok karsiydi. Simdi sen bul ben tutiyim diyor evide ben tasirim diyor, annem birak cok istiyorsa kendide bulur diyor. Ben önce benim okulu'a yakin istemistim ailem bana yardimci olur cocuklara bakar diye, o illa isime yakin olsun diyordu sen en basta zaten burda oturmayi kabul etmistin diyor tmm dedim senin is yerine yakin olsun ama anneme gore yine ben taviz veriyorum. Yarina randevu aldim terapistten annem duysa acelen ne bekle biraz dicek ama esim biran once geri birleselim istiyor. Bir cok konuda boyle arada kaliyorum. Sizce acele etmelimiyim yoksa yavastanmi almaliyim, esim birlesmek istemedigimi dusunuyor acele etmedigim icin. Yarinki randevumdan hic bahsetmedim bile aileme esimin oturdugu yere yakin biryerde gidecegimiz piskolog, ne tepki verecekler bilmiyorum. Esimde kindar aslinda birlesince yasanlarin acisini benden cikarmasindan korkuyorum.

Merhaba kizlar
6 aydir evi terk ettim, bitmisti avukatlarla birlikte görustuk tekrar cocuklari nasil gorecek esim onu konusuyorduk bosanma degil. Sonra beni israrla aradi hala sevdigini soyledi. Bende onu sevdigimi soyledim ama ayni sekilde devam etmem mumkun olmadigini soyledim. Aile terapisi teklif ettim kabul etti tasinmak istedigimi soyledim kabul etti ilk basta cok karsiydi. Simdi sen bul ben tutiyim diyor evide ben tasirim diyor, annem birak cok istiyorsa kendide bulur diyor. Ben önce benim okulu'a yakin istemistim ailem bana yardimci olur cocuklara bakar diye, o illa isime yakin olsun diyordu sen en basta zaten burda oturmayi kabul etmistin diyor tmm dedim senin is yerine yakin olsun ama anneme gore yine ben taviz veriyorum. Yarina randevu aldim terapistten annem duysa acelen ne bekle biraz dicek ama esim biran once geri birleselim istiyor. Bir cok konuda boyle arada kaliyorum. Sizce acele etmelimiyim yoksa yavastanmi almaliyim, esim birlesmek istemedigimi dusunuyor acele etmedigim icin. Yarinki randevumdan hic bahsetmedim bile aileme esimin oturdugu yere yakin biryerde gidecegimiz piskolog, ne tepki verecekler bilmiyorum. Esimde kindar aslinda birlesince yasanlarin acisini benden cikarmasindan korkuyorum.

Peki ayrılma sebebiniz neydi. Çok ciddi bir sebep yoksa tekrardan sizi kaybetmeyi göze alamaz gibi geliyor çünkü bitirme noktasına gelmişsiniz ve tekrarı olursa kesinlikle bu evlilik biter, eşinizde bunun farkındadır bence bir şans verin. Hakkınızda hayırlısı..

Ortada cok ciddi bir sebep yoksa annenin doldurusuna cok gelme.

Esinizle aranizda tam olarak ne oldugunu bilmiyorum, bir terapist iyi gelebilir. Gercekten sevginiz ve sayginiz hala duruyorsa birbirinize karsi, bir sansi hakediyor bence, ayrica bence kendi kararlarinizla hareket etmeniz daha dogru olacaktir :) sevgiler

aldatma ve şiddet yoksa tekrar denemek için bir fırsat verebilirsiniz seviyorum da demişsiniz..
ayrıca eşinizde terapisti kabul etmiş..bu zaten hemen 2 günde olucak bir iş değil gidin bakalım terapiste hali tavrı gözlemleyin..

Annenin boyle demesinin altinda muhakkak birsey var. Belli ki kocan sana yapacagini yapmis, annen de guvenmiyor. Sebebiniz ne bilmiyorum ama annen belli ki hakli, bosanmanin esigine geldigine gore.

Bence acele etme. Evi isyerinin ordan tutalim, yik terapiste hemen gidelim. Niye baski kuruyor hemen. Elindekini kaybedince mi kiymete bindi. Hâlâ o ne derse onun dedigi hemen olsun seklinde yasiyorsunuz.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/evi-terk-ettim.819938/

Güncelleme yaparsaniz eski konunuzdan daha sağlıklı yorumlar alabilirsiniz.

Bu size tokat atan ,yüzünüze tüküren kocaniz mi? Asıl o size yaşatmış onca şeyi. Daha neyin acisi.. Acele etmeyin bence de. Garanti veriyor musunuz değiştiğine ? Zamana yayın.. Psikologdan nasıl bir sonuç çıkar bilemem ama umarım pisman olmazsınız. Hakkınızda hayırlısı olsun..

Esinizle aranizdaki problem neydi?
Eger bir anne normalse hic bir sekilde evladinin ayrilmasini istemez, hele hele arada cocuklar varsa, ama barismaniza karsiysa eger esiniz yapmistir birseyler.
Neydi problem?

Konunuzu okudum bence anneniz hakli, güvenmiyor esinize.
Ama cocuklariniz var, son kez sans verin bence kaybedecek hic birseyiniz yok cünkü.
Cocugunuz olmasaydi cocuk olur daha kötü olursunuz riskiyle biraz daha dusunun derdim ama cocuk zaten var deneyin tekrar ama sinirlarinizi bilsin ezdirmeyin kendinizi hic haksizlik yaptigi an söyleyin insallah duzelir canim

Birak bacim ya okudum eski konunu...hiç acele etme sürünsün iyice. Hala pazarlık yapiyor benim işime yakın olsun diye yüzsüz Afedersin.
Sürünmeye gelmiyorsa da kendi bilir.hic alttan alma hiç.

Nikahin ertesi gunu gercek yuzunu gordum diyorsun. Dakka bir gol bir, degisir mi bu adam?

24 yasinda 2 cocukla korkuyorsun elbet ama sana siddet uygulayan, hakaret eden, ailesine ezdiren, ustunede maasini annesine yollayip, senin harcadigin 3 kurusu sorun eden bir adam var.

Illa onunla bir kez daha deneyecegim diyorsan bence en az 6 ay terapi sart. Sakin hemen beraber yasamaya baslama.

Bence dönme ama illa ki geri doneceksen baştan konuş herseyi , detaylı bir şekilde. En ufak bir hatasinda bitecegini söyle. Sakın ezdirme kendini.Umarim aynı şeyleri tekrar yasamazsin.

Peki ayrılma sebebiniz neydi. Çok ciddi bir sebep yoksa tekrardan sizi kaybetmeyi göze alamaz gibi geliyor çünkü bitirme noktasına gelmişsiniz ve tekrarı olursa kesinlikle bu evlilik biter, eşinizde bunun farkındadır bence bir şans verin. Hakkınızda hayırlısı..
Esinizle aranizdaki problem neydi?
Eger bir anne normalse hic bir sekilde evladinin ayrilmasini istemez, hele hele arada cocuklar varsa, ama barismaniza karsiysa eger esiniz yapmistir birseyler.
Neydi problem?
kavga edince tokat, hakaret, kufur, yuzume bile tukurdu, ama sonrada pismanim diyip agliyor, seviyorum diyor...

Annen 100% hakli ne derse

Bu adam sana Tokat atmisti tükürmüstü vs eski konunu hatirliyorum

Suan bu neyin acelesi ? Degisen adam öyle 1 günde degismez!
Hatta insan oglu hic degismez ya hadi neyse..

Yasananlarin acisini cikartirmi diye sormussun , daha neyin acisini cikartacakki. Yapacagini yapmis zaten..

kavga edince tokat, hakaret, kufur, yuzume bile tukurdu, ama sonrada pismanim diyip agliyor, seviyorum diyor...
Ve yine yeni yeniden pişman kocanız....
Anneniz haklı, bugün kapınızda yatar 1 seneye kalmaz yine tokat atar ve yine pişman olur.
Bir önceki konunuzu tekrar tekrar okuyun ve bu adama güvenilir mi siz söyleyin.

Yasadiklarini sen bilirsin hakkinda hayırlısı neyse dilerm onu yasarsn

Back
X