• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yasanlarin acisini benden cikarirmi

kavga edince tokat, hakaret, kufur, yuzume bile tukurdu, ama sonrada pismanim diyip agliyor, seviyorum diyor...

Biraz sert olacaksin karsisinda ozaman. Döneceksende hemen dönme. Terapiye gidin uzun süreli. Sartim bu seanslari bitirip ona göre karar vermek diyebilirsin. Hem psikolog belki esinle ilgili sana ipuclari verir. Ne bileyim varsa bir kisilik bozuklugu cikar ortaya. Ilac felan yazar belki. Bence biraz sabret hemen dönme derim sart kos. Dönerkende sesini yükselterek bu son sansin ya kullanirsin ya defolur giderim hayatindan de, gözünü korkut az.

hımmmm diyosunuz ki canıma susadım,tam cesaretimi toplamışken suratıma tüküren,döven,ana babasına neredeyse kordon bağıyla bağlamış gibi yaşayan ,cinnet derecesinde kıskançlıklarıyla bana hayatı zehir eden kocama geri dönüyorum ? eh ,hayat senin şekerim ne diyelim

Merhaba kizlar
6 aydir evi terk ettim, bitmisti avukatlarla birlikte görustuk tekrar cocuklari nasil gorecek esim onu konusuyorduk bosanma degil. Sonra beni israrla aradi hala sevdigini soyledi. Bende onu sevdigimi soyledim ama ayni sekilde devam etmem mumkun olmadigini soyledim. Aile terapisi teklif ettim kabul etti tasinmak istedigimi soyledim kabul etti ilk basta cok karsiydi. Simdi sen bul ben tutiyim diyor evide ben tasirim diyor, annem birak cok istiyorsa kendide bulur diyor. Ben önce benim okulu'a yakin istemistim ailem bana yardimci olur cocuklara bakar diye, o illa isime yakin olsun diyordu sen en basta zaten burda oturmayi kabul etmistin diyor tmm dedim senin is yerine yakin olsun ama anneme gore yine ben taviz veriyorum. Yarina randevu aldim terapistten annem duysa acelen ne bekle biraz dicek ama esim biran once geri birleselim istiyor. Bir cok konuda boyle arada kaliyorum. Sizce acele etmelimiyim yoksa yavastanmi almaliyim, esim birlesmek istemedigimi dusunuyor acele etmedigim icin. Yarinki randevumdan hic bahsetmedim bile aileme esimin oturdugu yere yakin biryerde gidecegimiz piskolog, ne tepki verecekler bilmiyorum. Esimde kindar aslinda birlesince yasanlarin acisini benden cikarmasindan korkuyorum.
eşini tanıyan sensin, kinci biriyle cok zor.. takıntı yapıp hayatı dar edecekse, bilemiyorum.. niçin ayrılmıştın? bu onemli..

Bende annen gibi düşünüyorum neden acele ediyorsun. Önceki konunda anlattıkların doğru ise bence adamın tamamen düzeldiğine emin olmadan (ki ben annesinin dolduruşa getirdiğini falanda düşünmüyorum bence bu adımın kendisi arızalı ) yeniden bir plan yapma derim bensana. Daha terapiye başlamamışsınız bile bu ne acele

size hakaret eden, döven ,evi terkettiğiniz için suçlayan tabiri caizse sen kadınsın her şeye katlanacaksın otur evinde diyen,eve dönmezsen başka kadına giderim diyen adama(!) neden geri dönmek istiyorsunuz Bu kadar mı acizsiniz Bu kadar mı muhtaçsınız Bahane olarak çocuk diyeceksiniz belki de Ancak o 2 erkek çocuğu böyle birinin olduğu ortamda büyümemeli ki örnek almasınlar

Bu zamana kadar yeteri kadar fedakar olmuşsun ne kıymetin bilinmiş ne değer verilmiş.
Sen çocuklarına kıyamıyosun ama sende bi annenin kuzususun. Annen de sana kıyamıyor.
Erkekler için bu kadar fedakar olmak olmuyor. Değmez harcama gençliğini.

Back
X