Merhaba kizlar
6 aydir evi terk ettim, bitmisti avukatlarla birlikte görustuk tekrar cocuklari nasil gorecek esim onu konusuyorduk bosanma degil. Sonra beni israrla aradi hala sevdigini soyledi. Bende onu sevdigimi soyledim ama ayni sekilde devam etmem mumkun olmadigini soyledim. Aile terapisi teklif ettim kabul etti tasinmak istedigimi soyledim kabul etti ilk basta cok karsiydi. Simdi sen bul ben tutiyim diyor evide ben tasirim diyor, annem birak cok istiyorsa kendide bulur diyor. Ben önce benim okulu'a yakin istemistim ailem bana yardimci olur cocuklara bakar diye, o illa isime yakin olsun diyordu sen en basta zaten burda oturmayi kabul etmistin diyor tmm dedim senin is yerine yakin olsun ama anneme gore yine ben taviz veriyorum. Yarina randevu aldim terapistten annem duysa acelen ne bekle biraz dicek ama esim biran once geri birleselim istiyor. Bir cok konuda boyle arada kaliyorum. Sizce acele etmelimiyim yoksa yavastanmi almaliyim, esim birlesmek istemedigimi dusunuyor acele etmedigim icin. Yarinki randevumdan hic bahsetmedim bile aileme esimin oturdugu yere yakin biryerde gidecegimiz piskolog, ne tepki verecekler bilmiyorum. Esimde kindar aslinda birlesince yasanlarin acisini benden cikarmasindan korkuyorum.