- Konu Sahibi superisi20
-
ben zor bir hayat yaşadım uzun yıllar dialize bağlı yaşadım 10 yıl önce nakil oldum çok ağır anlatılmaz sinirlerim çok yıprandı sorunlar olunca tükeniyorum hemen ayakta durcak gücü bulamıyorum kendimde eşimle 5 yıl önce evlendik severek bir aydır sanki enkaz altındayım davranışlarından hayatında birinin olduğunu fark ettim o kadar büyük kavgalar ettik ikimizinde doğruyu bilmemize rağmen hep itiraz etti onu karaladığımı bunalıma girdiğim için senaryolar yazdığımı söyledi bu aynı yaşadığımız 3 kavga beş yılda ama hepsindede eşim ya itiraf etmek zorunda kaldı yada msj larını yakaladım bir hafta öncede artık dayanamadığımı hayatında biri olduğunu bildiğimi ve ayrılmak istediğimi söyledim o kadar çok ağladıki ayrılmam senden de bebeğimdede diye yok dedi ama dün okadar büyüdüki kavga itiraf etti biri olduğunu ama bitirebilceni söyleni ne yapmalıyım ne kadar doğru olurki bunca yalan söyleyen birinin sözü eşimi seviyorum ama güvenim bitti bu kaçıncı af bu kaçıncı inanış ayrılmıyoda konuşmaya çalışıyorum ama konuşamıyoruz bile artık eski aşkım yokonun yerine bi buzdağı var sevgi sadakat güven kalmadı aramızda babam yok nasihat alsam annem ennelik içgüdüsüyle kıyamaz zaten aile girdimi toparlanma ihtimali bile olsa olmuyo artık onun ailesinden yardım istesem ne değişirki kız kardeşi boşandı eşi sevgilisiyle yakaladı anne babası haklı buldu kızını abisi eşinin üstüne evlenmiş eşi kanser oldu cevap vermedi tedaviye nasıl bir aileye düştüm allahım ne yapmalıyım en safları temizleri allahtan korkanı eşimdi oda aynı kafayı yicem ne zormuş ayrılmak 8 aylık bebeğim var babası işten gelince atlıyo kucana nereye gidersek gidelim biraz durdumu sıkılıyo eve gelmek istiyo uyumuyo gittiğim yerlerde eve kadar deliriyo evde uyuyo ayrılsam bu evde oturamam kirayı ödemem imkansız napmalıyım deliricem..
işte bunun kararını vermek çok zor bende 2 çocugum için devam ediyorum aylar geçti ilişkisi bitti unuttum diyor ne derse desin eskisi gibi olmuyor düzelemiyoruz her an buratya boşanıyorum diye başlık açsam inan ama affetsen bile bu süreç okadar çok zor geçiyorki aylar geçti ben yerimde sayıyorum inşallah herşey düzelir artık sen ben ve bizim gibi bu acıyı hak etmeyen tüm kadınlara rabbim yardım etsin aydınlaga çıkartsın hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
amin insalh canim annem hep derdiki cocgun varsa herseyi onu dusunerek yapiyorsun derdi. hersey onlar için diyordu anne olsunca anlarsiniz diyordu cocugum yok ama annemden uzaktayim az cok anliyorum şimdi 40 yillik kocanin zamnla hiç bilmediğin huylari cikar taniyamassin kolay kolay diyodu evet cok hakliymiş cok dogru soyluyormus ailemizden görmediklerimizi görunce zorumuza gidiyo gecen eşim telfonda arkadsi ile konusrken bi konu uzerine herkez hakettiğni yaşarmiş dedi bi an dusundum acaba ben hakettiğmimi yaşiyorum bunumu hakediyorum diye neden bu başimiza geldi demeyelim vardir bundada bir hayir demeliyiz gun gectikcefikirlerimiz değişiyo bi gun önceki yaptiklarimiza guluyoruz inşlah en iyileri cikar karsimiza hakkimizda hayirli olan neyse o olsun
ben zor bir hayat yaşadım uzun yıllar dialize bağlı yaşadım 10 yıl önce nakil oldum çok ağır anlatılmaz sinirlerim çok yıprandı sorunlar olunca tükeniyorum hemen ayakta durcak gücü bulamıyorum kendimde eşimle 5 yıl önce evlendik severek bir aydır sanki enkaz altındayım davranışlarından hayatında birinin olduğunu fark ettim o kadar büyük kavgalar ettik ikimizinde doğruyu bilmemize rağmen hep itiraz etti onu karaladığımı bunalıma girdiğim için senaryolar yazdığımı söyledi bu aynı yaşadığımız 3 kavga beş yılda ama hepsindede eşim ya itiraf etmek zorunda kaldı yada msj larını yakaladım bir hafta öncede artık dayanamadığımı hayatında biri olduğunu bildiğimi ve ayrılmak istediğimi söyledim o kadar çok ağladıki ayrılmam senden de bebeğimdede diye yok dedi ama dün okadar büyüdüki kavga itiraf etti biri olduğunu ama bitirebilceni söyleni ne yapmalıyım ne kadar doğru olurki bunca yalan söyleyen birinin sözü eşimi seviyorum ama güvenim bitti bu kaçıncı af bu kaçıncı inanış ayrılmıyoda konuşmaya çalışıyorum ama konuşamıyoruz bile artık eski aşkım yokonun yerine bi buzdağı var sevgi sadakat güven kalmadı aramızda babam yok nasihat alsam annem ennelik içgüdüsüyle kıyamaz zaten aile girdimi toparlanma ihtimali bile olsa olmuyo artık onun ailesinden yardım istesem ne değişirki kız kardeşi boşandı eşi sevgilisiyle yakaladı anne babası haklı buldu kızını abisi eşinin üstüne evlenmiş eşi kanser oldu cevap vermedi tedaviye nasıl bir aileye düştüm allahım ne yapmalıyım en safları temizleri allahtan korkanı eşimdi oda aynı kafayı yicem ne zormuş ayrılmak 8 aylık bebeğim var babası işten gelince atlıyo kucana nereye gidersek gidelim biraz durdumu sıkılıyo eve gelmek istiyo uyumuyo gittiğim yerlerde eve kadar deliriyo evde uyuyo ayrılsam bu evde oturamam kirayı ödemem imkansız napmalıyım deliricem..
canım, öncelikle diyaliz insanın hayatında nasıl kötü yaralar bırakır yakınen şahidim... sen çok güçlü bir kadınsın. nakil olduktan sonra insanlar asgaride tutar hayatını. diyaliz boyunca sadece yaşayabilmeye odaklandıklarından, işinden, eğitiminden olanlar çok. sen evlenmişsin, yuva kurmuşsun... gerçekten çok güçlüsün.
eşinin yaptığı çok kötü. daha önce de aldatmış.... aldatır da... bunun seninle alakası yok. özgüveni eksik sanırım. kimle evli olursa olsaydı aldatırdı. ailesinde de kabul görmüş aldatma durumu anlattıklarına göre.
2 yolun var. hangisini seçersen seç zorlu... ya ayrılacaksın ve çocuğunla başbaşa devam edeceksin hayatına ya da eşine güvenmeden evliliğini sürdürmeye devam edeceksin. ben sana şunu seç diyemem... bana 2.si daha zor gelirdi ama belki senin durumunda 1.si zordur...
Allah yardımcın olsun. maddiyat da çok önemli. eşin nafaka öder mi? senin eşine maddi bağlılığın var mı?
merhaba;
önce sakin olacaksın, kendini dinlemek için bebeğinide alıp bir süreliğine o evden uzaklaşacaksın. Bebekler 9 ile 12 aylar arasında gerçek alışkanlıklarını edinirlermiş bugün doktora gittim öyle söyledi. İki gün ağlar ücüncü gün alışır sen içine bir bak... Yaşayabilirim unutabilirimi görüyorsan içinde devam edersin, yok yapamam dersen ozaman bebek için durma ayrıl, unutma bebek annesini rol model alır, senin mutsuzluğun onun mutsuzluğu olacak, yarın bir gün anne bana mı sordun ayrılsaydın da diyebilir... Herşeyden bir dönüş var, önemli olan sensin, sen iyi olurisen herkes herşey daha iyi olur. Bence bu gece güzel bir uyku çek sakinleş, kendine biraz zaman ayırmaya bak, eşinle iletişime geçmen için bana sorarsan içine sindirmen lazım bazı şeyleri...
iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?