Ben senden çok daha küçükken babamı kaybettim. Seni o kadar iyi anlıyorum ki,canının nasıl acıdığını..
Biliyorum öyle zor ki,ama dayanmalısın. Dimdik ayakta durmalısın,annen senin intiharı düşündüğünü duysa ne kadar kızar,üzülürdü değil mi? Daha genceciksin,güzeller güzelisin. Bu hayatta hepimizin başına türlü türlü şeyler geliyor,öyle acı çekiyoruz ki "yeter artık dayanamıyorum" diyoruz. Ama dayanmalıyız,yaşamalıyız dimdik ayakta durarak.. Bundan sonra güzel işler yap,kariyer edin hepsini annen için yap mesela. Elbet buluşacaksınız annenle,bu hayat geçici bu hayat imtihan dünyası.. Yaşamın son bulduğunda,annene gururla sarılırsın. Bu dünya kalıcı değil biliyorsun. Kendini toparlamalısın,çok acın var gerçekten anlıyorum seni.. Kardeşimle aynı yaştasınız,kardeşimde babasızlığı yaşıyor ama onunla konuşsan kendini nasıl güçlü tutuyor gör bak.. Bunları senin iyi hissetmen için yazmıyorum sadece,gerçekleri yazıyorum.. Rabbim seni korusun,inşallah güçlü bir şekilde devam edersin hayatına.. Anneciğinin mekanı da cennet olsun,bol bol dua et..için de ferahlar güzelim benim. Sakın bırakma kendini,lütfen..