Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Prolaktin seviyem yüksek amaHiç alakası yok.
Olabilir ama alakası yok.Prolaktin seviyem yüksek ama
Prolaktin sınırda olması gebeliğe engel olabilecek durum. Hamilelik kesin yok.Bugün doktora gittim hcg seviyem 0 ama prolaktin sınırda çıkmış hamilelik beliritisi mi geç döllenme olabilir mi? Daha önce yaşanlarlae yazsın lütfen
Prolaktin seviyemHiç alakası yok.
TeşekkürlerProlaktin sınırda olması gebeliğe engel olabilecek durum. Hamilelik kesin yok.
Kan verirseniz sonucu alırsınız . Biz buradan ne desek boş . Çünkü o kadar test yapmışsınız çıkmamış .ama bence adetiniz gecikmiş olsa idrarda çıkardı . Adetiniz yakındır o ağrılar felan ondandırMerhaba sizlere birsey danısmak istiyorum benim bu ay renglm 15gun oldu bugun tam geckti her ay duzenlydi geckmnn 7.gnu norml test yaptm brsey ckmdı dun esme test al dedm oda norml deglde erken geblk testi alms yaptm bugun brsy ckmdı egrki hamillk olsa ckrmydı erken geblk testi gnunden one yaplr dye blyrm benm 15gun oldu 2we 3gundur sırtm agryo ara ara goguslrm dolgnlstı birde akntım war acba hamillk warmı warsa testte ckmyp kanda cıkan warmı bu seklde
Bugun 17gun oldu 3gundr ara ara belim agryo brde goguslrm agrlasti pazartsi gnu hastnye gidicemde sizlrn arsnda byle durum yasyn warsa bilgi almk istdmKan verirseniz sonucu alırsınız . Biz buradan ne desek boş . Çünkü o kadar test yapmışsınız çıkmamış .ama bence adetiniz gecikmiş olsa idrarda çıkardı . Adetiniz yakındır o ağrılar felan ondandır
Yani ben çok yaşadım ama hep adet belirtisiydi . Ama benim adetlerim hep düzensizdiBugun 17gun oldu 3gundr ara ara belim agryo brde goguslrm agrlasti pazartsi gnu hastnye gidicemde sizlrn arsnda byle durum yasyn warsa bilgi almk istdm
Benim sorumada cevap verir misinizYani ben çok yaşadım ama hep adet belirtisiydi . Ama benim adetlerim hep düzensizdi![]()
Prolaktin değeri baktırdım mı inan hiç hatırlamıyorum.ama beta hcg bende hiç 0 çıkmadı hep 1-1.20-2.30 gibi çıktıBenim sorumada cevap verir misiniz
Benm hep duznldr ilk dfa byle olduYani ben çok yaşadım ama hep adet belirtisiydi . Ama benim adetlerim hep düzensizdi![]()