YAŞAYAN BİRİ VAR MI DAHA ÖNCE CEVAP VEREBİLİR Mİ LÜTFEN

morpuding

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2021
124
24
28
25
Bugün doktora gittim hcg seviyem 0 ama prolaktin sınırda çıkmış hamilelik beliritisi mi geç döllenme olabilir mi? Daha önce yaşanlarlae yazsın lütfen

Bugün doktora gittim hcg seviyem 0 ama prolaktin sınırda çıkmış hamilelik beliritisi mi geç döllenme olabilir mi? Daha önce yaşanlarlae yazsın lütfen
Prolaktin sınırda olması gebeliğe engel olabilecek durum. Hamilelik kesin yok.

Merhaba sizlere birsey danısmak istiyorum benim bu ay renglm 15gun oldu bugun tam geckti her ay duzenlydi geckmnn 7.gnu norml test yaptm brsey ckmdı dun esme test al dedm oda norml deglde erken geblk testi alms yaptm bugun brsy ckmdı egrki hamillk olsa ckrmydı erken geblk testi gnunden one yaplr dye blyrm benm 15gun oldu 2we 3gundur sırtm agryo ara ara goguslrm dolgnlstı birde akntım war acba hamillk warmı warsa testte ckmyp kanda cıkan warmı bu seklde

Kan verirseniz sonucu alırsınız . Biz buradan ne desek boş . Çünkü o kadar test yapmışsınız çıkmamış .ama bence adetiniz gecikmiş olsa idrarda çıkardı . Adetiniz yakındır o ağrılar felan ondandır

Bugun 17gun oldu 3gundr ara ara belim agryo brde goguslrm agrlasti pazartsi gnu hastnye gidicemde sizlrn arsnda byle durum yasyn warsa bilgi almk istdm

Bugun 17gun oldu 3gundr ara ara belim agryo brde goguslrm agrlasti pazartsi gnu hastnye gidicemde sizlrn arsnda byle durum yasyn warsa bilgi almk istdm
Yani ben çok yaşadım ama hep adet belirtisiydi . Ama benim adetlerim hep düzensizdi

Hamilelik yok , prolaktinin yüksek olması gebelikle bagdastirilabilecek bir şey değil, gebeliği geciktirebilir hatta

Hamilelikte prolaktin değeri kaç olur? Normalde benim prolaktinim yüksekti dostinex kullanıyordum hamile kaldım. 6,5 haftalık hamileyim. Prolaktinim 183 çıktı hamilelikte değeri normal mi yüksek mi? Prolaktinin yüksek olması düşüğe sebep oluyormuş galiba tam bilmiyorum ama bilen varsa cevap yazarsa sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…