Yasayan oldu mu

birsorumolucak

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2024
7
0
1
23
Kızlar adetime daha 5 gün var daha önce 1 kez dogum yaptım ama onda hiç belirtiler olmamıştı hamileyken şuan kasiklaromda ara ara kramplar hissediyorum yürürken karnımda baskı oluyo yorgunluk hali sinir aşırı derecede bide idrarım her tuvalete çıktığımda açık sarı renkte hamile olma ihtimalim var mı daha önce bu durumları yaşayan oldu mu

1,5 yıldır sürekli aynı belirtileri yaşıyorum. Bir şey yok ☺️ sakince adetinizin geçmesini bekleyin

Kızlar adetime daha 5 gün var daha önce 1 kez dogum yaptım ama onda hiç belirtiler olmamıştı hamileyken şuan kasiklaromda ara ara kramplar hissediyorum yürürken karnımda baskı oluyo yorgunluk hali sinir aşırı derecede bide idrarım her tuvalete çıktığımda açık sarı renkte hamile olma ihtimalim var mı daha önce bu durumları yaşayan oldu mu
????

Benim adete 8 gün kala belirtim kasık ağrısı, göğüs/koku hassasiyeti ve de sıcak basması olmuştu. Şu an 2 hafta gecikti. Yanına sürekli uykumun gelmesi, halsizlik ve mide bulantısı eklendi.

Ben de bir doğum yaptım şimdi 2. Düşünüyorum. Bence ilkinde de yaşamış olabilirsiniz ama kendinizi dinlemediginiz için anlamamış olabilirsiniz. Benim ilki çok ani ve kolay oldu çok şükür o yüzden ben de pek belirti görmedim test yapana kadar. Sonraları bulantı vs olmuştu. 4-5 aydır biz de deniyoruz ama her ay nedense hep bir belirti yaşıyorum.

Demin de duş aldım çıktıktan sonra kasık agrim oldu 23 Aralık adet olduğum gün 1 ocak da yumurtlama dönemi o zaman iliskiye girme olmuş takvime bakınca farkettim belki de kuruntu yapiyorumdur ama kan testi yaptırcm bugün gidip sonucu paylaşırım sizinle💋 birde bugün dayanamayıp camasir suyuy test yaptım kopurdu ama onlara da inanmıyorum açıkçası

Ha bide kızlar sol bacağım agriyo geceleri idrara cikarken baskı oluyo rahimde ama yine de üşümüşüm diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Back
X