Kimyasal gebelik olabilir kan ver o şekilde anlayabilirsin ancaKızlar adetime on gün kala erken gebelik testi yaptım ve silik çıktı sonra adetine iki gün kala yine yaptım bu sefer de gölgeli çıktı sonra kahverengi sulu kanamam oldu ama yarım saatte bir oluyo sizce nedir bu yada sizde oldumu yarın kan testi ne gidicem
Anlamadım ne zaman çıktığını mi soruyorsun canım o pembe olan on dk içinde çıktı mavi olanda oda öyle ondkBunlar i ilk on dakika içinde mi. Cektiniz
Öyle yapicam yarın gidicem bakalım hayırlısıKimyasal gebelik olabilir kan ver o şekilde anlayabilirsin anca
Hakkında hayırlısı canm umarim güzel haberler alirsinÖyle yapicam yarın gidicem bakalım hayırlısı
İnşallah hamilesindir ben de yarın gidip kan vericem hakkımızda hayırlı si olsunAnlamadım ne zaman çıktığını mi soruyorsun canım o pembe olan on dk içinde çıktı mavi olanda oda öyle ondk
Aminn ya yazarsınız olur mu merak ettim hiç belirti var mı sizdeİnşallah hamilesindir ben de yarın gidip kan vericem hakkımızda hayırlı si olsun
Hakkında hayırlısı canm umarim güzel haberler alir
Amin inşallah canım
Var göğüs ağrısı kasık ağrısı bı bardak su içiyorum arkasından hemen tuvalete gidiyorumAminn ya yazarsınız olur mu merak ettim hiç belirti var mı sizde
Bende de şöyle arasıra ağrılarım oluyor ve yarım saatte bir kahverengi kanamam oluyo bilmiyorumAma sırt ağrısı hiç yaşamadım sadece bı gün oldu bakalım yarın belli olacak
Bende sık gidiyorim lavaboyaVar göğüs ağrısı kasık ağrısı bı bardak su içiyorum arkasından hemen tuvalete gidiyorum
Kanamalar ne zaman dir varBende de şöyle arasıra ağrılarım oluyor ve yarım saatte bir kahverengi kanamam oluyo bilmiyorum
Bugün öğle den sonra başladı inşallah dururKanamalar ne zaman dir var
İnşallah yoğun bı kanamamiBugün öğle den sonra başladı inşallah durur
Cokda yoğun deil ama lekelenme gibide deil bide adetime bı gün varİnşallah yoğun bı kanamami
Yerleşme kanaması olabilir zaten yerleşme kanaması adet ilk gunlerine denk gelirCokda yoğun deil ama lekelenme gibide deil bide adetime bı gün var
İnşallah canımYerleşme kanaması olabilir zaten yerleşme kanaması adet ilk gunlerine denk gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?