Yaşayan oldumu?

Kız desene bi Anneyle konuştugumu, Allah Analı Babalı büyütsün canım, senin tecrüben benden çok:anneadayı:
Tecrubem varda ben ilk hamileligimde hicb oyle bisey yasamamiştm dr gittim adet gelmeynce istioduk bebek hamilesin dedi vitamn verdi yolladı 9 ay sonrada dogurdm ama bunda ne belrti var ne de drlar net bisey dio hic hamileymisim gibide hissetmiyorum 2 hafta sora bida gitcem bakam artk

Bu arada senden benden baska yazan yok:)

Ben tecrübesizim o yuzden doktorlarin dedikleri kendi arastirmalarimdan biliyorum cok sheyi
Evet farkettim caktirma:KK70:

Ben de adet olmayı beklerken hamile kaldım. Doğum kontrol hapı kullanıyordum.
Ya ben hiç dogum kontrol hapi kullanmadim, onu nasil hergunmu yoksa belli gunlerdemi kullanilir? Ben geri cekilme yontemiyle korunuyorum, 3 aydir. Bazilari korunmanin sacma oldugunu soyluyor kurtajdan sonra rahim kendini hazir etmeden hamile kalinamiyormus zaten. Ama birazdaha gecsin diyorum kurtajdan nebilim doktor korun dedi simdi yeniden kalirsan bi sorun olur diye

Ya ben hiç dogum kontrol hapi kullanmadim, onu nasil hergunmu yoksa belli gunlerdemi kullanilir? Ben geri cekilme yontemiyle korunuyorum, 3 aydir. Bazilari korunmanin sacma oldugunu soyluyor kurtajdan sonra rahim kendini hazir etmeden hamile kalinamiyormus zaten. Ama birazdaha gecsin diyorum kurtajdan nebilim doktor korun dedi simdi yeniden kalirsan bi sorun olur diye
Evet her gün düzenli olarak kullanıyorsunuz. Bencede doktorunuzu dinleyin, ikinci kez neden aynı şeyleri yaşayıp uzulesiniz.

Back
X