Yasayan var mi

Pamukprensali

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2016
3.758
2.084
133
Kizlar 3 hafta önce vajinal enfeksiyondan dolayı yoğun antibiyotik tedavisi gördüm bugün dışarıdayım idrar tutmak zorunda kaldım eve geldim sarı akinti gelmis idrar yüzünden mi bunu yaşadım acaba yoksa enfeksiyon mu oldum tekrardan boyle birsey yaşayan var mı

Ne enfeksiyonu peki ? Sarıdan once akıntınız nasıldı
Ya benim gecen aylarda akinti ve karım ağrım vardı 2 doktora gittin ikiside bisey bilemedi 3 hafta önce bir profesör gittim vajinwl muayene etti rahim ağzında enfeksiyon var dedi iğne hap vajinal krem filan verdi gecti gibiydi ama bugun dışarıdayım kac saat udrar tuttum tekrar akinti gelmis acaba yine o durumumu yaşıyorum

Bende de rahim ağzı enfeksiyonu var bende bazen tutuyorum ama sarı nadir oluyor bence enfeksiyona bağlama bazen boyle şeyler olabilir normal sürekli olmuyorsa endişe etme bazen az su içmekten bile akıntı rengi değişiyor

Peki gecmedicmi enfeksiyonunuz

Bana hoca 3 tane antibiyotik igne 2 kutu antibiyotik hap ve q kutu da cleocin krem verdi bana iyi geldi gibi perşembe günü kontrolüm var belli olcak orda
Rica etsem iğne ismini verir misin bende doktora sorayım smear falan alınmadı mi hiç bir de akıntın nasıl ?

Rica etsem iğne ismini verir misin bende doktora sorayım smear falan alınmadı mi hiç bir de akıntın nasıl ?
Valla hocaya dedim hocam kültür alcak misiniz adam bakar bakmaz ne olduğu çok belli almicam vajinal kültür dedi ilaclar icim önce alerji testi yapti sonra unacefin igne 3 günlük azitro tablet 2 kutu akşamları 2 tane birden içirdi bir de cleocin vajinal krem verdi

Valla benden kültür de alıyor ama temiz çıkıyor çıkmasına rağmen enfeksiyon var diyor akıntın beyaz mi oluyor ?

Merhabalar bende de aynı sıkayet doktorunuzun adı ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…