R ruhumdakigece Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 65 Emoji Skoru 5 Puanlar 6 Yaş 27 8 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ruhumdakigece #1 Merhabalar arkadaşlar benim adetim biteli 3 gün oldu adetim bittiği günün ertesi günü kasık ağrım vardı sonra geçti ara ara yokluyor bazen bugün 3. Gün kahverengi lekelenme olmuş adetin devamı mı bu anlamadım bu durumla karşılaşan oldu mu daha önce?
Merhabalar arkadaşlar benim adetim biteli 3 gün oldu adetim bittiği günün ertesi günü kasık ağrım vardı sonra geçti ara ara yokluyor bazen bugün 3. Gün kahverengi lekelenme olmuş adetin devamı mı bu anlamadım bu durumla karşılaşan oldu mu daha önce?
R ruhumdakigece Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 65 Emoji Skoru 5 Puanlar 6 Yaş 27 9 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ruhumdakigece #2 Kimsee yok muuuu
Stemina Popüler Üye Pro Üye Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 4.070 Emoji Skoru 13.053 Puanlar 128 Yaş 26 9 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ruhumdakigece #3 Kahverengi kan ise o vücutta biriken eski akıntı diye biliyorum