Selam Kızlar,
Mide bulantısı değil de kramp şeklinde ve ateş basması olarak belirti yaşayan oldu mu? Reglime 4-5 gün var gecikme vs yok.
Belki de hasta olucam bilmiyorum ama yine de merak ettim genelde bulantıdan bahsediliyor.
Belirtiler için çok erken 7 haftalık gebeyim daha yeni mide bulantım oluyor. Mide bulantısı kanda beta hızla artmaya başladığında 4000 5000 beta ile beraber geliyor ,beta yukselmeden mide bulantısı biraz zor.
Selam Kızlar,
Mide bulantısı değil de kramp şeklinde ve ateş basması olarak belirti yaşayan oldu mu? Reglime 4-5 gün var gecikme vs yok.
Belki de hasta olucam bilmiyorum ama yine de merak ettim genelde bulantıdan bahsediliyor.
Hamileliğin 5 ve 6 haftasında diyorlar mide bulantısı ama kişiden kişiye değişiyor bence. Söylediğiniz belirtileri yaşadım ben ya ama birden üşürken ateş basıyordu. Hormon değişikliğinden dolayı oluyormuş
Belirtiler için çok erken 7 haftalık gebeyim daha yeni mide bulantım oluyor. Mide bulantısı kanda beta hızla artmaya başladığında 4000 5000 beta ile beraber geliyor ,beta yukselmeden mide bulantısı
Hamileliğin 5 ve 6 haftasında diyorlar mide bulantısı ama kişiden kişiye değişiyor bence. Söylediğiniz belirtileri yaşadım ben ya ama birden üşürken ateş basıyordu. Hormon değişikliğinden dolayı oluyormuş