- 20 Temmuz 2016
- 100
- 13
- 48
- 27
- Konu Sahibi Gizemli213
37 hafta 2 günlük hamileyim dün benden sümüksü beyaz bir şey geldi ama az degil bugünde yine geldi pıhtı şeklinde bu dogumun yaklaştıgının belirtisimi acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm canım bi fikrim yok ama doktorunu arayıp sorsaydın keşkeNeden kimse yardım etmiyor bana
Arayacaktım ama sonra etrafımda bir kaç kişiye sordum akıntı dediler ama akıntı gibi degildi buSlm canım bi fikrim yok ama doktorunu arayıp sorsaydın keşke
Bende öyle düşünüyorum ama o kanlı veya pempemsi oluyormuş benimki beyaz o yüzden kesin birşey diyemiyorumCanım nişan dedikleri olmasın bi baksana
Bende öyle biliyorum ama terettütteyimNişan kanlı olmuyor mu
Anladım yinede sagolBi oğlum var onuda normal doğurmadım ki sancı bile yaşamadım o yüzden hiç bilgim yok
Anladım ama benden gelen ne hala anlamadımNişan gelmesinden önce yoğun akıntılar yaşanabiliyor.
Yavaştan vücudunuz hazırlanıyordur.
Benim nişanım 2-3 günde parça parça geldi sarı ve kahverengiliydi, 5 gün sonra doğum yapmıştım.
Benden gelen şey nişan degil o zaman öyle miOlmayabilir sümüksü yapı oluyo canım
Canım habercisi olabilir doktora git bi baktır benceBenden gelen şey nişan degil o zaman öyle mi
Olabilir pazartesiye kadar dogum olmazsa giderimCanım habercisi olabilir doktora git bi baktır bence
Nişan genelde renkli oluyor pembe ya da kahverendi.Benden gelen şey nişan degil o zaman öyle mi
Aaaa evet benim dünkü gelende uzunduNişan genelde renkli oluyor pembe ya da kahverendi.
Yani benim yaşadığım tam regl döneminin en sonunda gelen renkteydi.
Ama herkesin aynı olacak die bir kaide yok, sarı olanı da varmış.
Tek hatırladığım nişandan önce sizin bahsettiğiniz gibi uzayan, sümüksü akıntılar olduğuydu.
Arama motoruna doğum nişanı diye bir yazın, görsellere bakın.
Belki benzeri vardır.