Yaşayan varsa yardım etsin l

chicaloca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2014
313
74
38
kızlar 21 haftalık hamileym son günlerde aşırı baş dönmem var baygınlık hissi var içimde.burnum kanadı dün normal mi değil mi anlayamadm sizede olmuşmuydu böyle????

baş dönmesi falan bu dönemde normalmi bilemiyorum. ama burun kanaması oluyor kan hacmindeki artış yüzünden. doktora görünmeni tavsiye ederim. belki de vitaminsiz kalıyorsundur bazı tahliller yapıp sana vitamin verenbilir..

Ayno durum bende de vardi senin haftalarinda doktora gitmedim ama sonrasinda duzeldi ama cok olursa kanaman ve bas donmen bence git genelde gebelrin cogunda oluyor
kızlar 21 haftalık hamileym son günlerde aşırı baş dönmem var baygınlık hissi var içimde.burnum kanadı dün normal mi değil mi anlayamadm sizede olmuşmuydu böyle????

baş dönmeside burun kanamasıda bir çok hamilede yaşanan bir problem. anormal bir durum değil yani. panik yapma, başın döndüğünde sırt üstü uzan ayaklarını yukarı kaldır bir süre öyle yat iyi gelecektir.

Gecmis olsun canim..
Korkma hic bence cunku cogu hamilede oluyor bunlar. Ayaga kalkarken yavas hareket et biraz bekle oyle kalk. Ani hareketlerden kacin.. burun kanamasi da kan basincinin cok yuksek olmasindan kaynakli o da normal. Bas agrilari da cok olur o haftalarda hepsini yasadim ve doktorum hepsinin normal oldugunu soyledi bence de korkma.

acaba neden böyle diye baya kafama taktım aslında.. Genelde akşam saatlernde çok oluyo bide doktora sorucam canım sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…