- 30 Haziran 2025
- 60
- 12
- 3
- 36
- Konu Sahibi yildiz yildizi
-
Çok tşk ederim güzel dilekleriniz için. İlk 20 ye kadar dış gebelik dediler. Sonra güzel artmaya başladı. bugün 159 dan 310 a yükselmiş yüzde 95 artış war iyi gidiyor dedi aile hekimim. İnşallah 30 eylule kadar kese görünecek şekilde sağlıklı artış olurGayette güzel artmış neden dış gebelikten şüphelendiler anlamadım içinizi rahat tutun artış yüksek gayet iyi ilerliyor illa iki katı olmak zorunda değil diyor çoğu doktorAllah güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
Ben dıs gebelim yaşadım dıs gebelik olsaydı 5000 beta değeriyle ağridan duramazdin kaldiki sen 59000 diyosun bence sağliklidır kafana takmaMrb kızlar temmuz ayında kimyasal gebelik geçirdim. 3 Eylül de adet olmam gerekiyordu 3 gün gecikmeyle 6 eylülde adet oldum 9 Eylül de bitti. Haftadır bel ağrım wardı dr emar istemişti mr randewusu 9 eylule denk geldigi için İçimden kan wermek geldi beta baktırdım 5.010 çıktı. Dr mr a girebilirsin dedi girdim. Şüpheli 2 gün sonra tekrar kan wer dedi 11 Eylül de 5.130 çıktı 16 Eylül de 13.310 17 Eylül 20 19 Eylül 59.520 22 Eylül 159.790 çıktı. Bu belaların hepsini dr kontrolünde werdim dış gebelikten şüphelendiler. 30 Eylül de dr kese muayenesi yapicam o zamana kadar beta takibi istedi. Son 3 sağlıksız son 3 sağlıklı artma diye düşünüyorum ben. Bu arada beta 20 den sonra dr a gitmedim siz kan werin 30 Eylül de polikiligine gelin dedi çünkü. Siz ne düşünüyorsunuz kızlar biraz rahatlamaya ihtiyacım war buna benzer bir gebelik yaşayan oldu mu
Mrb canım yanlış okudun yada yanlış alıntı yaptın. 59 bin değil sadece elli dokuz. Bugün 310 olmuş yüzde 95 artış war dedi dr. Pazartesi tekrar kan werip salı keseye bakacaklar. Ama ilk kan werdigim de beta sadece 5.010 du 2 gün sonra 5.130 oldu sonra 13 oldu yani istenilen artış olmayınca dış gebelikten şüphelendiler. 13 den sonra 20 59 159 310 diye sağlıklı arttıBen dıs gebelim yaşadım dıs gebelik olsaydı 5000 beta değeriyle ağridan duramazdin kaldiki sen 59000 diyosun bence sağliklidır kafana takma
Virgülden sonrasını da yazınca yanlış anlaşılıyor. Ben de 59000 anladım:) inşallah herşey yolunda giderMrb canım yanlış okudun yada yanlış alıntı yaptın. 59 bin değil sadece elli dokuz. Bugün 310 olmuş yüzde 95 artış war dedi dr. Pazartesi tekrar kan werip salı keseye bakacaklar. Ama ilk kan werdigim de beta sadece 5.010 du 2 gün sonra 5.130 oldu sonra 13 oldu yani istenilen artış olmayınca dış gebelikten şüphelendiler. 13 den sonra 20 59 159 310 diye sağlıklı arttı
İnşallah canım çok tşk ederimVirgülden sonrasını da yazınca yanlış anlaşılıyor. Ben de 59000 anladım:) inşallah herşey yolunda gider
İnşallahÇok tşk ederim güzel dilekleriniz için. İlk 20 ye kadar dış gebelik dediler. Sonra güzel artmaya başladı. bugün 159 dan 310 a yükselmiş yüzde 95 artış war iyi gidiyor dedi aile hekimim. İnşallah 30 eylule kadar kese görünecek şekilde sağlıklı artış olur
Canım zaten son adet tarihin bile geçmemiş henüz betan gayet iyi artışta iyi ne dış gebeliği. Bence dış gebelik asla olamaz.İnşallah canım çok tşk ederim
Benim şaşırdığım konu da o zaten canım. Adetim bitti bittiği gün betam 5.010 çıktı. Öylesine yaptırdım adet oldum ama nolur normal diye werdim kanı daCanım zaten son adet tarihin bile geçmemiş henüz betan gayet iyi artışta iyi ne dış gebeliği. Bence dış gebelik asla olamaz.
Ama cnm sonuçta kanaman durdu değil mi belki üst gördün.Benim şaşırdığım konu da o zaten canım. Adetim bitti bittiği gün betam 5.010 çıktı. Öylesine yaptırdım adet oldum ama nolur normal diye werdim kanı dainşallah dediğiniz gibi sağlıklıdır
Üstüne görmek gibi değildi canım ya normal adet oldum az değildi aşırı yoğun da değildi rengide normal kırmızıydı yani normalde de 3 gün sürer benim adetim. Ama 3 gün gecikmeliydi. 3 Eylül de olmam lazımken 6 Eylül de oldum 9 Eylül akşam uzeri bitti 9 Eylül gecesi beta 5.010 çıktıAma cnm sonuçta kanaman durdu değil mi belki üst gördün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?