Yaşayanlar yardımm ???

Mommom7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
66
31
38
27
39 haftadayım 34. Haftamdan beri leğen Kemigim ve çatım ağrıyor bu aralar dahada çok ağrımaya batmaya başladı yatıp kalmaya çalıştığımda dik vaziyete gelirkm canm cok yanıyor yada yatarkn sağdn sola donecgim zmana kütür edip canımı yakıyor çatım sizede öyle oldumu dr hala dgum hakkında herhangi bisiy demedi cuma günü gidicem ama sanki hala dgum olmayacak gibi ilk gebeligim acemiyim birde korkuyprum strest yapmaya basladim gt gide😕😕

Bende oyleyim. Kalkarken kırılacak sanıyorum. Normalmiş oyle diyorlar. E zaten son ayda hangi gün rahat geciyor ki.
Size dogumla ilgili hicbirsey demediler mi ? Muayene falan olmadiniz ? Dogumu planlamadiz mi ?

Bende oyleyim. Kalkarken kırılacak sanıyorum. Normalmiş oyle diyorlar. E zaten son ayda hangi gün rahat geciyor ki.
Size dogumla ilgili hicbirsey demediler mi ? Muayene falan olmadiniz ? Dogumu planlamadiz mi ?
Hayr herhangi birsey demedi dha dr arastirma hastanesine gidiyorum özelde olsa belki dogurtmuslardi bile🤭 sabırsızlıkla bisiy dese diye bkliyorum bos bos beklemek gercekten can sıkıcı

Hayr herhangi birsey demedi dha dr arastirma hastanesine gidiyorum özelde olsa belki dogurtmuslardi bile🤭 sabırsızlıkla bisiy dese diye bkliyorum bos bos beklemek gercekten can sıkıcı
Ah bacım ah suyun gelmeden doğurturmu onlar

Ne kadar ilginç. Benim doktorum onumuzdeki hafta gel doguma karar vericez dedi. Sizinki hala sasirtici.

Bekletiyorlar birsey demeden iste.
Korkma korkma bakma ben gülsün diye öyle yazdım 39 a girmişsin 42 haftaya doğuranlar var doktor birşey demesiyle vardır bir bildiği suyun gelmesede sen sancın olursa takip et aralığını inşallah sağ sağlim alırsın bebişini kucağına

Back
X