Yaşça büyük erkek?

pelinbb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
579
-3
0
İstanbul
Ben 20 yaşındayım.Kendi yaş grubumdaki erkeklere karşı hiçbişey hissedemiyorum son zamanlarda fark ettim bu durumu aslında hep böyleydim.Genç erkeklerden en fazla hoşlanıyorum ama tanıdıkça çocuksu geliyolar.30-35 yaş grubuna karşı ilgim var hep o yaşlarda birisiyle olmak istedim.Şu an yeni konuşmaya başladığım birisi var.32 yaşında.İş adamı kendisi ceoluk yapıyo hali vakti yerinde eğitimli birisi.Aile dostumuz aracılığıyla tanıştım konuşmaya devam ediyoruz yemeğe çıkıcaz yakın zamanda.Aşık oldum gibi bişey ama bi yandanda düşünüyorum doğrumu yapıyorum diye sonuçta 12 yaş az değil.Hele ailem duysa yaş farkını :(.Sevdikten sonra önemi yok bunların aslında ama yaşıtlarım hep yaşıtlarıyla bakıyorumda.Bendemi bir sorun var acaba ya çünkü yaşının büyük olması beni en çok etkileyen şey öyle söyliyim.Yanlış mı yapıyorum sizce?

valla 12 yaş şu yaşında çok bence. hani sen 30 o 42 olsa tamam dicem. daha 20 yaşındasın bazı şeyleri kafanda oturtmak zaman alır, bir de senin ve onun ilişkiden bekledikleri aynı mı bunları bilmek lazım. tabii ki de istisnalar olabilir.
ben 19 yaşındayım yaşıtlarım ilgimi hiç çekmiyor :27:
ama benden 6 yaş büyük biri çıkınca da karşıma yine tereddüt ediyorum :27:

Valla ben 28 yaşındayım 35 yaş bile bana yaşlı geliyo. tamam erkek yaşca büyük olmalı ama 12 yaş da abartı.

20 yaşında yaşıtların ilgini çekmez ama 30 olunca kendi yaşıtlarını ararsın..Kızlarda bu böyle ama dikkatli ol derim kandırmaca çok olur bu yaşlarda anlamazsın bile..

çok fazla aradaki yaş farkı şu an olmasada ilerde sorun olucaktır illa ki yaş itibariyle her konuya aynı bakış açısıyla bakamicaksınız ve mutlaka ki sorun olucak henüz tam aşık olup kapılmamışken bi daha düşün derim

"akıl yaşta değil baştatır" diye bir söz duydunmu bilmiyorum..

nice tanıdığım 35-40 yaş arası insan var 20 yaşında gibiler,çocuksular..

nice tanıdığım 20li yaşlardada insan var hayat onları çok küçük yaşta olgunlaştırmış..

illaki 30-35 yaş olgun oolacak diye bir durum yok

seversin,aşık olursun tamam denir ama yaşa bakıp aldanma bunun 20 yıl sonrasıda var unutma..

Bu bence zaman dilimiyle alakalı bir durum 20-32 yas biraz uçuk gibi beklenti ve hayata bakış açısından farklılıklar olabilir. Ama bu seninde ne kadar olgun olduğuna da bağlı

Kafa yapısıyla alakalı uyuşuyorsan yaş sorun olmaz.
Benim de yaşıtlarım ilgimi çekmiyor. :44:

Ben de şu an olmasa da ilerde sorun olacağını düşünüyorum.Her açıdan...Fiziksel açıdan,hayata bakışınız açısından,ortak zevkler açısından.

Ben 20 yaşındayım.Kendi yaş grubumdaki erkeklere karşı hiçbişey hissedemiyorum son zamanlarda fark ettim bu durumu aslında hep böyleydim.Genç erkeklerden en fazla hoşlanıyorum ama tanıdıkça çocuksu geliyolar.30-35 yaş grubuna karşı ilgim var hep o yaşlarda birisiyle olmak istedim.Şu an yeni konuşmaya başladığım birisi var.32 yaşında.İş adamı kendisi ceoluk yapıyo hali vakti yerinde eğitimli birisi.Aile dostumuz aracılığıyla tanıştım konuşmaya devam ediyoruz yemeğe çıkıcaz yakın zamanda.Aşık oldum gibi bişey ama bi yandanda düşünüyorum doğrumu yapıyorum diye sonuçta 12 yaş az değil.Hele ailem duysa yaş farkını :(.Sevdikten sonra önemi yok bunların aslında ama yaşıtlarım hep yaşıtlarıyla bakıyorumda.Bendemi bir sorun var acaba ya çünkü yaşının büyük olması beni en çok etkileyen şey öyle söyliyim.Yanlış mı yapıyorum sizce?

Pardon merak ettim baban kaç yaşında ??

Şu an belki problem yaşamayacaksın ama ilerde problem olur gibi geliyor, yaşı küçük olup olgun erkek olan erkekte çok yani olgunluk için yaşın büyük olmasına gerek yok diye düşünüyorum

Ben 21 yaşındayım ve düsüncem her zaman bir erkekle bayanın arasında en fazla 5 yaş olmalıdır.. Şimdi bi sorun yok gibi düşünüyorsun ama düşünsene 30 yaşındasın o adamla evlendin o 42 yaşında sana ayak uyduramaz bence..

önemli olan şu ki,siz 32 yaşında bir erkeğin isteklerine cevap verebilecek misiniz,onun yaşantısına ayak uydurabilecek misiniz?
sonuçta hele kariyeri olan bi adam sosyal yaşamı,gece gezmeleri,iş yemekleri vs vs ,gündüz vakti pastanede çay içmiceksiniz heralde..

önemli olan şu ki,siz 32 yaşında bir erkeğin isteklerine cevap verebilecek misiniz,onun yaşantısına ayak uydurabilecek misiniz?
sonuçta hele kariyeri olan bi adam sosyal yaşamı,gece gezmeleri,iş yemekleri vs vs ,gündüz vakti pastanede çay içmiceksiniz heralde..

Uydurmaya çalışırım sonuçta bende bikaç sene sonra iş hayatına atılıcam.Şimdi olmaz diyip kestirip atsamda içimde kalabilir ilerde :(

53 yaşında.......

E o zaman sizin abiniz falan vardır düşünsenize ya 32 yaşında bi adamla 20 yaşında bi çıtır ?!
Bence bu yaş aralığı fazla.
Hazır hislerin tam oturmamışken dizginle.
Tamam işi var ama şuda var çoğunlukla mesleği iyi olan adam sadece eşi yada sevgilisiyle yetinmiyor.
Kısmetteyse olur ama bu adamla ama iyice düşün derim

Uydurmaya çalışırım sonuçta bende bikaç sene sonra iş hayatına atılıcam.Şimdi olmaz diyip kestirip atsamda içimde kalabilir ilerde :(

Adam bekar mı ?

Ne bilim sen hadi gençlik hali diyelim tutulmuşsun
Ama o yaşta bi adam ununu elemiş eleğini asmıştır, olgundur yani ayakları yerden kesilmemiştir senin gibi, 20 yaşında bi kızla niye çıkar anlamadım ben

Son düzenleme:
Back
X