• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşım ilerledikçe umudum tükeniyor :(

Babaanneciğim,hiç bir boncuk yerde kalmaz,biri mutlaka boynuna takar derdi,canım babaannem:KK61:...Fakat bu kadar umutsuz olursan bu dış görünümüne de yansır,bezgin, mutsuz görünürsün canım.Cocuklugumuzda abone oldugumuz gazetenın başlığı altında bir cümle vardı.Her sabah dünya yeniden kurulur,Her sabah,yeni bir baslangıctır.Evet aynen oyledir,umutlu ol:KK6:...

Niyetim hemen evlilik değil aslında hayatımda düzgün bir insan olsun istiyorum bana değer veren beni ben olduğum için seven saygı duyan arkadaş çevrem var iyi kötü ama bu başka bir duygu bu yaşa kadar sadece biriyle çıktım oda ergenlik zamanındaydı onun dışında hep tanışıp hüsranla biten durumlar yaşandı genelde benim istediğim dış görünüşçe iyi olanlar niyeti kötü çıkıyor niyeti iyi olanada ben ısınamıyorum çok ince eliyorum bütün günümde okulda geçiyor öyle çok sosyal çevrem yok hep evli orta yaşta insanlar var aranıyor gibi olmayım diye kimseyede çaktırmıyorum üzüldüğümü
Aynen ben de sizin gibi dusunuyorum.31 yasindayim ben.cikanlari begenmiyorum.arkadasim biriyle tanistirdi boyu cok kisaydi.duzgun bir adam bulamadim ya..

beraber olanlar da kolay evlenemiyorki artık
iş güç ayarlama askerlik derken 28i geçiyor ister istemez...

Aynen ben de sizin gibi dusunuyorum.31 yasindayim ben.cikanlari begenmiyorum.arkadasim biriyle tanistirdi boyu cok kisaydi.duzgun bir adam bulamadim ya..
Ya anlamıyorum tamam dünya güzeli değilim belki kimseyide eleştiremem dış görünüş vs fln ama kimlere kimler düşüyor ya göz var nizam var bize hep kelek :(

Oho hayat çok şaşırtmalı oluyor bazen hiç beklemediğiniz bir anda hayatınıza beklemediğiniz bir insan giriveriyor. Zaman mekan bunlara kesinlik veremez kimse ama herkesin bir ruh eşi vardır mutlaka. Sen bulamayacagına inanıyorsan - ki bence bulursun- kendi kendine yetmeyi ve kendi kendinle mutlu olmayı öğrenmelisin.:KK200:

Oho hayat çok şaşırtmalı oluyor bazen hiç beklemediğiniz bir anda hayatınıza beklemediğiniz bir insan giriveriyor. Zaman mekan bunlara kesinlik veremez kimse ama herkesin bir ruh eşi vardır mutlaka. Sen bulamayacagına inanıyorsan - ki bence bulursun- kendi kendine yetmeyi ve kendi kendinle mutlu olmayı öğrenmelisin.:KK200:
Onu çok yaptım zaten yıllardır yalnızım :(

Back
X