Yaşla alakalı....

boncuk84

nefsim içine sindi!!!
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2008
1.912
1
116
Diğer
Mrb arkadaşlar şimdi sizi bişey danışıcam 29 yasndaym 28 yasında birisi istiyor beni benmde içim ısındı ama yaşına biraz takıldım ben yaşımı göstermiyorm hep derler 25 filan anca gösteriyosn diye o kişide yaşından büyük yada küçük durmuyor
Şimdi benim kafama takılan durum şu şimdi tamam görüntüler iyi ama bi 40 yaşımıza geldiğimizde nasıl dururuz böyle olanlar varmı hani ne biliym bayanlar daha çabuk yaşlanır filan deniyor ondan kafam karışık bana bi akıl verin lütfen ....

1 yaş çok önemli değil ayrıca o kişiyle evleneceğin garanti de değil hadi evlendin 40ı bulacağın garanti değil demem o ki önce tanımaya bak bayanlar çabuk yaşlanır demişsin de sanki aranızda 20 yaş fark gibi sormuşsun. komik olmuş. :))

Mrb arkadaşlar şimdi sizi bişey danışıcam 29 yasndaym 28 yasında birisi istiyor beni benmde içim ısındı ama yaşına biraz takıldım ben yaşımı göstermiyorm hep derler 25 filan anca gösteriyosn diye o kişide yaşından büyük yada küçük durmuyor
Şimdi benim kafama takılan durum şu şimdi tamam görüntüler iyi ama bi 40 yaşımıza geldiğimizde nasıl dururuz böyle olanlar varmı hani ne biliym bayanlar daha çabuk yaşlanır filan deniyor ondan kafam karışık bana bi akıl verin lütfen ....

Benimle erkek arkadaşım arasında 6 ay var o da benden 6 ay küçük yani , büyük ihtimalle sizinde ay farkı vardır. Hiç takmayın bence ve aksine erkekler daha çabuk yaşlanıyor , aksine kadınlar saçlarını boyadığı makyaj yaptığı daha süslü olduğu için , erkeğin yanında daha genç durur her zaman , yani tabi 10 yaş falan fark yoksa... Hiç takmamanız bir konu bence bu , allah mutlu etsin :nazar:

Canım sen bi tanı adamı bunu sonra düşünürsün. Ben 25 yaşımdayım eşim 24. 2 yıl önce evlendik düşün erkeklerin daha olgunlaşmamış çağları hem de. Ama eşim çok büyük duruyor. Şöyle bakan 30 gibi tahmin eder hep. ben de senin gibi küçük gösteriyorum. Tanıştığımızda eşimin benden küçük oldugunu anlasaydım fazla üstünde durmazdım senin gibi ben de erkek büyük olmalı derdim. Ama birbirini tanıyınca sevince öyle şeylern hiç önemi kalmıyo.

Benimde erkek arkadasim benden 1 yas küçük. gerci ben bunu 1 sene sonra ögrendim :) 1 yas cokta onemli degil bencede. anlastiktan sonra..

Evet haklısınız 1 yaş sorun edilecek bişey degil ama büyük konuştum galiba 1 yaş dahi küçük istemiyorum derdim başıma gelddi
Evet o kişyle evlebilecekmşym orasıda var 40. Yasına kadar yaşayabileckmıyz oda var ama ben danışmak istedm tsk ediyrm

Bende çok büyük konuşurdum ama gel görki sevgilim 1,5 yaş küçük benden
Sizin iş gibi ben küçük o büyük gösteriyor oradan kapıyoruz açığı:1:

Bırakın bence bu kadar detaylı düşünmeyi kalbinizi dinleyin, her zaman çıkmaz karşınıza içinizi ısıtacak biri :16:

hemen hemen ayni yastasiniz nesini sorun ettiniz bilemedim. :9::9:
her ciftin arasinda yas farki olmuyor kendi yasitiyla ya da 1 2 yas kucukle evlenen de cok.
hatta benim bi tanidigim ciftin arasinda 5 yas var. kadin 32 adam 27 :6:
nasip kismet gorusmeyi kesmeyin. mutluluklar :16:

Eşim benden 4,5 yaş kücük çıtır severim ben hahahahaha :9:

Aman arkadaşım 1 yaşdan ne olucak :34:

sandım ki seda sayanla onur şan gibisiniz:))) bu yaşın önemsiz olduğunu bence sizde farkındasınz yani sadece 1 yaş.....

benim teyzemde eşinden bir yaş büyük ama hiç fark edilmiyor.hem arada uçurum bir yaş farkı yokki? 1 yaş büyütülecek bir sorun değildir bence.kuzenimde kendisinden 1 yaş büyük kızla evlendi.yaşıt gibi gözüküyorlar.hiç bir sorun yok.:34:

Bende 10 yas felan var sandim :-)
bir yas bisey degil canim takilma bence bu soruna..
Hayirlisi olsun ..

Ask varsa on yas bile viz gelir.. Bir yas ne ki sacma olmus sorun.. Askin yasi, rengi, irki yoktur tatlım

Bu konuyu okuyunca aklima yasadigim bir olay geldi.. yalovada avukat bir ablamiz vardi 35 yaslarindaydi birisiyle tanismis 25 yaslarindaydi beyefendi yillar onceki bir olay bu... Adam kadini kendinden dort yas buyuk biliyordu kadin on yas olduğunu söyleyemedi millet ne der vs diye.. Ben o donem liseye gidiyordum ve kadin ilerde yas sorun olur vs diye uzaklasti adami terketti.. Aylar sonra depremi yaşadık Marmara depremini ve adam vefat etti ve kadin hala yalniz keske diyor bir yil olsa onun askiyla yasasaydim.. Ask baska bir duygu ask mantiksizlik bence.. Bilmiyorum bu olay çok etkiler beni ask yas irk tanimaz..

İki dünya arasında Yusuf hoca var. Ben hep 30 civarıdır diyordum meğer adam 22 yaşındaymış
Ciddiyim yaşla ilgili tüm önyargılarımı kırdı geçirdi
Hala inanamıyorum 22 olduğuna :9:
Fazla takılma 1 yaşa bir şey olmaz. Hem karısı büyük olan adam zengin olurmuş olaya böyle bak :1::1:

Bizim iki gelinimiz de büyük erkek kardeşlerimden bugüne kadar bizim ailede konusu bile açılmadı hiç gelinlerimizde takmazlar zaten önemli olan anlaşabilmeniz hakkınızda hayırlısı olsun

Yusuf hoca 22yaşındamiymis ben izliyorum o diziyi ben en az 30dur diyordum hatta 34 bile gösteriyor. Konuya gelirsek benim eltimde kaynımdan 4yaş büyük çokda mutlular. Annemde babamdan 1yaş büyük 32yıldır evliler önemli olan anlaşmaniz canım.

Back
X