Yaslandıkça burun büyürmü?

guneshur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2013
158
0
36
İstanbul
merhaba ... kızlar hep merak ettigim bi konu var yaslandıgımızda burnumuz büyürmü? estetikli burunda yaslanınca cökme olurmu? yaslanınca estetikli burunda ne gibi deyisiklikler olur?orjinal burna göre vs eger bi fikriniz varsa aile büyülklerinden duydugunuz veya kendi tecrübelerinizi i paylasırsanız sevinirim..

Son düzenleme:

ben bunu doktorumdan duymustum ıyı bır amelıyt geciren dgru ve guzel destekler konulan burunda cökme vs olmuyomus :) burnun seni anneanne de edeeer babanne de tas gibi demsti bana :)

yaşalanınca burun buyur...yaşlı dedelerde cok daha belirgin oluyor.ama çokta buyumez.genceken buyukse yaşlı olunca dahada buyuk oluyor sanki

Burun, ayaklar ve kulaklar büyümeye devam eder yaşlandıkça

Burun, ayaklar ve kulaklar büyümeye devam eder yaşlandıkça

anneannem babannem dedem cvremdekı tm yaslılar genclıgındekı gıbı burunları buyume olcagını sanmıyorum ama hepsının burnu asagı düşmüş yaslandıkca düşüyo estetikse desteklenmiş bi burunsa düşme ihtmali ck az dye bliyorum bn de

ben bir kaç insanda gördüm bu durumu. yani gençlik fotoları ile şimdiki halleri arasında fark vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…