Anti-Aging yaşlandırma karşıtı kremler

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

okusspokus

kırk yıllık beton çayır çimen şimdi.
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
509
563
103
Arkadaşlar yaşlandırma karşıtı kremler sizce kaç yaşından itibaren kullanılmalıdır? sizce gerçekten etkili mi?

Arkadaşlar yaşlandırma karşıtı kremler sizce kaç yaşından itibaren kullanılmalıdır? sizce gerçekten etkili mi?
Merhaba bana göre 30 yaş itibari ile kullanilmaya baslanmali özellikle güneş kremi kullanılmalı benim üye olduğum bi yer var ürünlerinden kullandıklarım5var ve gayet memnunum

Sevgili Okusspokus,
Kesinlikle 30 yaşından itibaren kullanılmalı, nedeni de önceden tedbir almak gibi düşünebilirsin, her yaş grubuna göre anti age ürünleri değişir, mutlaka danışarak almanı tavsiye ederim. Ürün konusunda da istersen öneride bulunabilirim :)

20 li yaşlarda gözaltı kremi kullanılması gerekiyor. daha sonra da antiagining. ve doğal kullanılmasına dikkat edilmeli. ben refan kozmetikten kullanıyorum DOĞAL, parabensiz çok memnunum

ANTI-AGİNG kremler 30 yaş itibari ile başlanmalıdır fakat cilt yaşında önemli tabiki 28 yaşında cildi 35 gibi gösterebilir genetik faktörler stres sigara vs sebebi ile veya 40 yaşında 30 yaş gibi görünebilir cilt temizlik ciltte kesinlikle önemlidir kremlerden önce bu nettir pırıl pırıl bir cilt için yaslanmayi da en iyi bi şekilde önleri. Yazın güneş kremi mutlaka kullanılmalı. Ben simdi yeni ürünler aldım tereddüt ettim önce ama gayet memnunum anında acıyor göz altı torbalarini kırışıklıkları videolarini izlemistim cok inandirmamisti amabrisk aldim .paket şeklinde satılıyor .gerçekten başarılı ve başka örneği yok serum ve güneş lekeleri için bir ürünü var çok memnun kaldim

artık öyle bir atmosferde yaşıyoruz ki, yaşlanma karşıtı ürünler 25 yaş itibariyle kullanılmalı bence.

Back
X