Yaşlanıyor muyum nedir bu?

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Arkadaşlar özür dileyerek soruyorum bikini bolgemdeki killar beyazlasmaya basladi bazilarini inceledim dibi siyah ucuna dogru beyazlamis.Bir de sürekli kil dönmesi oluyor iltihapli bir sekilde elime nohut gibi daha yumusak birseyler geliyor nedir sizce arkadaslar bir hastalik belirtisi mi ?Moralim bozuldu.Yaşım 25.

Son düzenleme:
Doktora gidiniz acilinden o bezeler için en azından.
Yaşlılık olabilir yaşınız kaç?
Ayrıca morel değil moral belirtmeden geçemedim.

Yaş 25 ise ne yaşlılığı yahu ben de en az 50 falan dersiniz diye...
Acilinden doktora gidin.
Epilasyon şeklinizi de değiştirmeniz ayrıca banyoda kese yapmanızı öneririm
Ağda yapiyorum ondan baska da iyi bir epilasyon yöntemi yok ki malesef.

Batık oluyor mu sık sık? Bazen uzun süre deri altından çıkamayan tüylerin de uçları ağarabiliyor. Bu arada lazer epilasyonu tavsiye ederim

Batık oluyor mu sık sık? Bazen uzun süre deri altından çıkamayan tüylerin de uçları ağarabiliyor. Bu arada lazer epilasyonu tavsiye ederim
Cok oluyor ama bunlar batik gibi degil yani beyazlasan tüyler.Batiktan ziyade deri altinda sivilce gibi oluyor.

Aynı durum bende de bar yıllardır. Bikini bölgesindeki tüylerde beyazlama ve diğer olay..ama ben hiç sorun olarak düşünmemiştim hala da var. Benim de 20 lerde başlamıştı

Buarada lazer yaptirdim 3 seans baya azaldi ama evlenip geldigim yerde oyle bir imkan yok malesef devam edemedim agdaya devam ettim

31 yaşındayım saçımda bol miktarda beyaz var ve kaşlarımda da tek tük çıkmaya başladı :mad:

Annemin de erken beyazlamıştı. Sizinki de ırsi olabilir mi?

Back
X