Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bir oğlum var. 12 hafta hamileyim. 2. bebeğim doğduğunda oğlum 2 yaşına yeni girmiş olacak.
2. bebeğimi büyütürken hayatımı kolaylaştıracak ürünler....bakımlarıyla ilgili tavsiyeler verir misiniz?
bana ve benim durumumdaki annelere yardımlarınızı bekliyorum...
İki çocuğumun arasında 16 ay var. Hayatımı kolaylaştıracak bir ürüne rastlamadım. Üründen çok birilerine ihtiyacınız oluyor. Kendi anneniz,eşiniz,kardeşiniz vs. Sormak istediğiniz başka şeyler varsa yardımcı olabilirim. Çok zor bilirim
Kendiliginden sallanan besikler varya ondan al birtane benim cok isime yaradi ikiz arabasi yada adini bilmiyorum ama bebek arabasinin arkasina takilan tahtalar varya onlarda cok pratik büyük olan yürümek istemeyince ona cikar sanada ikisini birden sürmek düser yada kanguru al ilk zaman icin hem evin icinde isyaparken kolay olur kucak isteyen bit bebek olmasi durumunda tabi.
Emzirme yastıgıda önemli birini ayagımda sallayarak digerınıde emzırme yastıgıyla kucagımda uyutursun.
Aklıma gelen sımdılık bukadar