• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşlı Adam Bayıldı, Kimse Okey Masasından Kalkmadı

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.108
31.049
1.123
61
Konya
Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde kahvehanelerin bulunduğu Çamlıkahve'de fenalaşan yaşlı adam okey oynayan vatandaşların yanında yere yığıldı, kimsenin umurunda bile olmadı.
ozel-haber-yasli-adam-bayildi-kimse-okeyden-7633700_x_o.webp

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde kahvehanelerin bulunduğu Çamlıkahve'de fenalaşan yaşlı bir adam yere düştü. Kahvehanede okey oynayan vatandaşlar ise dakikalarca yerde yatan yaşlı adama aldırmadan oyunlarına devam etti.

DÜŞTÜĞÜ YERDEN KALKAMADI

Kadirli ilçesinde yıllardır seyyar Milli Piyango bileti satarak geçimini sağlayan 75 yaşındaki "Dorlak Dayı" lakaplı Mehmet Çiğil, kahvehaneler sokağı olarak bilinen Çamlıkahve'de fenalaşıp beton zemine düşerek bayıldı. Yerde bir süre baygın yatan Çiğil, bir süre sonra kendine geldi ancak düştüğü yerden kalkamadı.

KILLARINI KIPIRDATMADILAR OKEY OYNAMAYA DEVAM ETTİLER

Yaşlı adamın beton zeminde yattığını gören kahvehane sakinlerinin ise yaşlı adama aldırmadan okey oynamaya devam etmeleri dikkat çekti. Mehmet Çiğil'in yerde yattığını gören duyarlı bir vatandaş, durumu 112 sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Çiğil'i ilk müdahalenin ardından Kadirli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Ambulansın geldiğini ve sağlık görevlilerinin yerde yatan birine müdahale ettiğini gören kahvehane sakinlerinin buna rağmen hala okey masasından kalkmaması dikkat çekti.

http://www.haberler.com/ozel-haber-yasli-adam-bayildi-kimse-okeyden-7633700-haberi/

Sadece ölümlerde değil ki dayakta da tecavüzde de hep böyle insanlar. Gözlerinin önünde oluyor herşey ama karışmıyorlar. Kendi başlarına benzer bi durum geldiğinde ne yapacaklar merak ediyorum.

Bu adamlar zaten evdeki kadını umursamıyor bayılanı niye umursasın ki?

Aman yaş olmuş 70 üstü demişlerdir onlar kesin...
Ölmüş ölmüş insanlık ölmüşş...

demın benzer konudaydım
konu sahıbının akrabası ıntıhar edıp olmus tatıle gıdemedıgı ıcın kızgındı

Ne diyorsun arkadaşım sen...
valla demın burda bı konuya yorum yaptım
bıktım bu akrabalardan demıs..
tatıle gıtceklermıs aslında ama adam ıntıhar edıp ölmus
arabayla bıyerlere goturmusler gaz parası falan
beynım okadar bulandıkı cıktım konudan
insanlık ölmüş

valla demın burda bı konuya yorum yaptım
bıktım bu akrabalardan demıs..
tatıle gıtceklermıs aslında ama adam ıntıhar edıp ölmus
arabayla bıyerlere goturmusler gaz parası falan
beynım okadar bulandıkı cıktım konudan
insanlık ölmüş
Hım anladım bende dedim konuyu karıştırdı arkadaş diye düşündümde..

Oyle demeyin bizim millet kadar yardimci, iyi niyetli, vicdanli, hassas bir millet var mi? Aha carpildim :confused:
Gecenlerde bi astrolog Turkiyenin yildiz haritasini cikarmis yorum yapiyor, insanimiz genelde ikiyuzlu, dedikoduyu da cok sever dedi. Bize yillarca ogretilen yardimsever, misafirperver Turk insani imaji yalanmis yani:KK53: Şaka maka benim gercekten insanimizla ilgili fikirlerim buyuk degisimlere ugradi. Hepsi degil belki ama cogunluk kismi vurdumduymaz.
Hele bi olay vardi akillara zarar, minibuste fenalasan gencin un cuvali gibi arabadan indirilip kaldirima atilmasi....
İnsanlik ölmüs ya, gercekten ölmüş...

Back
X