Yaşlılık korkusu

fromrainforest

......
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2015
818
1.031
63
Yaşlılık korkum var kızlar...bi de bikac seneden beri süregelen calkantılı bi evlilik, kafa karısıklıkları, pişmanlıklar da eklenince kendimi iyi hissetmemeye başladım..yaş 32...hala daha boşanmayı düşünüyorum..erteleye erteleye bu günlere geldim...bu seneye kadar bu kadar degildi yaşlılık korkum..yuzumde tek tük bikac leke cıkınca sanki kafama dank etti gibi yaşlanmaya başladıgım gerçegi...en güzel oldugum yılları yanlış secimlerle heder ettim ve gecen yıllarıma acıyo gibiyim...

Daha gencsiniz ya..32 ne ki..bu psikolojiden siyrilin..antiaging ürünler alin..iyi hissediyor insan kendini..

Esinizle sorununuz ne bilmiyorum ama insan annen karninda ve mezarda nasil yalnizsa aslinda hep öyle yalniz..birileri hayatimiza giriyor cikiyor..ama bedenimiz,psikolojimiz bizimle kaliyor..

Her yasin ayri güzelligi var..

Evet
Daha gencsiniz ya..32 ne ki..bu psikolojiden siyrilin..antiaging ürünler alin..iyi hissediyor insan kendini..

Esinizle sorununuz ne bilmiyorum ama insan annen karninda ve mezarda nasil yalnizsa aslinda hep öyle yalniz..birileri hayatimiza giriyor cikiyor..ama bedenimiz,psikolojimiz bizimle kaliyor..

Her yasin ayri güzelligi var..

Genc de gösterdigimi söylerler...ama galiba sorun 5 senemi bosansan mı bosammasam mı diye düsünmekle gecirmem...ve bu aşamada bir arpa boyu yol alamamam...zaman ne kadar önemliymiş meger...

Evet

Genc de gösterdigimi söylerler...ama galiba sorun 5 senemi bosansan mı bosammasam mı diye düsünmekle gecirmem...ve bu aşamada bir arpa boyu yol alamamam...zaman ne kadar önemliymiş meger...

O zaman sizin asil skintiniz yaslilik falan degil bosansam mi bosanmasam mi?

Ne sorunlariniz var ki esinizle?

O zaman sizin asil skintiniz yaslilik falan degil bosansam mi bosanmasam mi?

Ne sorunlariniz var ki esinizle?

Cnm 3 sene eşimin cinsel sorunları vardı...aslında basit bi seyi doktor olayini erteleyerek 3 seneye uzattı..meger cok cabuk halledilebilecek bi sorunmus..o aşamada ben buz gibi oldum..cok sogudum...çözüldü neyseki ama bendeki duygular en bastaki gibi olmadı...cabalıyorum ama eşimi arkadaştan öte göremiyorum artık...

Sorunun ne olduğunu söylemişsin zaten boşanmak istiyorsun.Çok kararlıysan yap sonuçta senin hayatın..
Ayrıca yaşlı biri değilsiniz gençsiniz, 70 yaşında huzur evinde evlenen dede ile ninenin umudundan nasip olsun sana da inş. :)

Cnm 3 sene eşimin cinsel sorunları vardı...aslında basit bi seyi doktor olayini erteleyerek 3 seneye uzattı..meger cok cabuk halledilebilecek bi sorunmus..o aşamada ben buz gibi oldum..cok sogudum...çözüldü neyseki ama bendeki duygular en bastaki gibi olmadı...cabalıyorum ama eşimi arkadaştan öte göremiyorum artık...

Cocuk yok herhalde? bu düsüncelerinden ona da bahset..yeniden evliligini kazanmak icin ugrasmazsa ayril..yillar sonra daha da pisman olursun o zamn

Cocuk yok herhalde? bu düsüncelerinden ona da bahset..yeniden evliligini kazanmak icin ugrasmazsa ayril..yillar sonra daha da pisman olursun o zamn

Buraları okuyan arkadaslara tavsiyem eger ki ilk sene cok sorun yaşarlarsa hemen bosanmaları...zaman cok önemli...hayat kimse icin üzülmeye degmez...

19 yaşıma girdiğim gün, çok mutluyken, arkadaşlarımla kutlama yaparken birden aklıma "bundan bir sonrası 20, 20li yaşlar dediğin nedir ki hemen geçer al sana 30, sonra 40 sonra 50" diye düşünüp ağlamaklı olmuştum :KK45:
Kırışıklık, leke denilen nedir ki bir estetik ameliyatına bakar ;) Önemli olan geçen yılların güzel geçmesi. Hayatınızın kontrolünü elinize alın ve mutlu olmaya ilk adımı atın; sonrası fasa fiso.

Sorunun ne olduğunu söylemişsin zaten boşanmak istiyorsun.Çok kararlıysan yap sonuçta senin hayatın..
Ayrıca yaşlı biri değilsiniz gençsiniz, 70 yaşında huzur evinde evlenen dede ile ninenin umudundan nasip olsun sana da inş. :)

İnsallah cnm yaa...sagol güzel dileklerin icin..moralim bozulunca kendi kendime beren saatin yaşındasın diye moral veriyorum ama son 1 aydır galiba cok etkili olmuyo:KK72:

İnsallah cnm yaa...sagol güzel dileklerin icin..moralim bozulunca kendi kendime beren saatin yaşındasın diye moral veriyorum ama son 1 aydır galiba cok etkili olmuyo:KK72:
Havalardan,haberlerden,siyasetten,savaşlardan,tecavüzlerden,insan ilişkilerinden falan benim de içim şişti.Ne zaman tam böyle mutlu oluyorum ya haberlerde bir şey görüyorum ya da bir olay oluyor yine ben karamsar :) Ruhsal olarak çok etkilendik insanların kötülüklerinden..23 yaşındayım ve diyorum ki bir kaç yıl önce benden büyük kuzenlerimde benim şimdi ki yaşlarımdalardı ama daha rahattılar,hayatı pek takmazlardı :) Bizi zaman yıprattı sanırım.Ben daha büyük hissediyorum ama benden çok çok küçüklerde benden daha büyük hissediyor çünkü üzerimize çok yük bindi

Ben 27 yaşina kadar gayet laylaylomdum...tam o arada iş cok bunaltmısti etrafimda cok kisi vardı artik yorulmustum tanismaktan birileriyle derken cok kisa sürede evlilik kararı aldım...resmen rus ruleti oynadım...evlendim..ondan sonrası pişmanlık...aslinda ustumde sorumluluk falan yok..yüküm de cok yok..sadece evli gecen yıllarıma bi de yanlis secimlerime üzülüyorum...sinir oluyorum...

cinsel sorun soğukluk yapmaz bence o arada ne olduysa ondan soğumuş olmalısınız... ya da belki değerlendirme kriterleriniz farklı olabilir..

Buraları okuyan arkadaslara tavsiyem eger ki ilk sene cok sorun yaşarlarsa hemen bosanmaları...zaman cok önemli...hayat kimse icin üzülmeye degmez...
yok yaa evliliğiin ilk yılları sorunludur zaten bir klasiktir... boşanma için bir kaç kritik yıl var evlilik terapistlerininin dediği ilk olarak ilk iki yıl... çiftler zor alışıyor birbirine aklınızda bulunsun... tabiii şu da var olmayacağı belli bir iş için de germenin anlamı yok yani ama ilk yıllar zor geçiyor yani

Back
X