W WomenNurr Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2022 62 21 3 30 14 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi WomenNurr #1 Hanımlar yasmin dogum kontrol hapinda 2. Kutu da ek yönteme gerek var mı ek koruma yontemi gerekli mi ? (Yigenim soruyor ekran atıcam yorumlarinizi) 2. Kutu da koruyor mu yorumlarınızı bekliyorum.
Hanımlar yasmin dogum kontrol hapinda 2. Kutu da ek yönteme gerek var mı ek koruma yontemi gerekli mi ? (Yigenim soruyor ekran atıcam yorumlarinizi) 2. Kutu da koruyor mu yorumlarınızı bekliyorum.
O Orangegreysky Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2022 25.018 En iyi cevaplar 3 80.713 528 14 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi WomenNurr #2 Ayşenurcum hoş geldin. Koruma oranı %99. %1'lik riski bile alamam derse yeğenin (!) kullanabilir elbette. Ben kullanmıyorum.
Ayşenurcum hoş geldin. Koruma oranı %99. %1'lik riski bile alamam derse yeğenin (!) kullanabilir elbette. Ben kullanmıyorum.
W WomenNurr Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2022 62 21 3 30 14 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi WomenNurr #3 Orangegreysky .!.: Ayşenurcum hoş geldin. Koruma oranı %99. %1'lik riski bile alamam derse yeğenin (!) kullanabilir elbette. Ben kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Aaa sen hapı bıraktın mi
Orangegreysky .!.: Ayşenurcum hoş geldin. Koruma oranı %99. %1'lik riski bile alamam derse yeğenin (!) kullanabilir elbette. Ben kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Aaa sen hapı bıraktın mi
O Orangegreysky Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2022 25.018 En iyi cevaplar 3 80.713 528 14 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi WomenNurr #4 WomenNurr .!.: Aaa sen hapı bıraktın mi Genişletmek için tıkla... Ekstra bi yöntem kullanmıyorum. Hapa devamm
WomenNurr .!.: Aaa sen hapı bıraktın mi Genişletmek için tıkla... Ekstra bi yöntem kullanmıyorum. Hapa devamm