Yasmin Doğum Kontrol Hapı

Melsssssss

Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2022
50
5
16
17 Haziran da Yasmin in ilk kutusu bitti. 19 Haziran'da regli oldum 24 Haziran'da bitti. 7 gün ara verip 25haziran da 8.gün ilaca başlamadan önce cinsel birliktelik oldu. Akşam saat 10 da Yasmin yeni kutuya başladım sizce risk var mıdır? 15 temmuz da 2.kutu Yasmin bitti regli olamadım sizce bi sıkıntı var mı? Gebelik testi de negatif çıktı Lütfen yardımcı olur musunuz

Ilaca ara verdikten sonra 3-4 gün içinde regl geliyor
sizin 3 gün olmus ara vereli
birkaç gün daha bekleyip gelmezse doktora gidin

İlaç bitiminde test negatif çıktı. Bi sorun olur mu
Sanmıyorum
Doktor mu önerdi size yasmini?
Gelişigüzel kullanıldığında doğum kontrol haplarinin kist yapabildiğini söylemişti bana kendi doktorum
Kist oluşmuş da olabilir

Yasmine ara verilen dönemde de Yasmin koruyucu oluyo yani bir hamilelik olacağını sanmıyorum ama tabi ki yüzde yüz bir koruma değil bu yüzde 98 falan. Regliniz birkaç gün içinde gelmezse tekrar test yaparsınız

Sanmıyorum
Doktor mu önerdi size yasmini?
Gelişigüzel kullanıldığında doğum kontrol haplarinin kist yapabildiğini söylemişti bana kendi doktorum
Kist oluşmuş da olabilir
Evet yazz çok kilo yapınca doktorum Yasmin kullan dedi onun üzerine başladım

Durumun nasıl

İkinci kutudan kaç gün sonra adet oldunuz ya ben 3.ardayım olmadım hala sarı akıntım var

İkinci kutudan kaç gün sonra adet oldunuz ya ben 3.ardayım olmadım hala sarı akıntım var
3.arda olmak ne demek? Soru sahibi konuyu açalı 2 ay olmuş görmemiş olabilir. 7 günlük aranın herhangi bir gününde olabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…