Yasmin düzensiz kullanımı ve hamilelik

eylulsssv

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2025
11
1
1
27
Merhaba düzensiz sekizde yasmin kullandım ilk kez iki hafta kadar,3 gün önce eşim içime boşaldı ve yasmin almadım o günden beri ve cok kasık ağrılarım var hamile olabilme de ihtimali varmıdır acaba adetim de daha 2.3 hafta var yani...düşünceleriniz nelerdir hanımlar..

Merhaba düzensiz sekizde yasmin kullandım ilk kez iki hafta kadar,3 gün önce eşim içime boşaldı ve yasmin almadım o günden beri ve cok kasık ağrılarım var hamile olabilme de ihtimali varmıdır acaba adetim de daha 2.3 hafta var yani...düşünceleriniz nelerdir hanımlar..
Düzensiz kullandıysanız hamile olma ihtimaliniz var tabi ki. Ama 3 günde belli olması imkansız.

Eşin mi??
Kız sen hangi ara sevgilisi olan sevgilini birakip evlendin?
Gebelik ihtimali var ama sonuç için erken, mayısta da içe boşalma konusu açmışsın, sen doğru düzgün korunmayı bilmiyor musun 🤔

Son düzenleme:
Eşin mi??
Kız sen hangi ara sevgilisi olan sevgilini birakip evlendin?
Gebelik ihtimali var ama sonuç için erken, mayıstan beri hep içe boşalma konusu açmışsın, sen doğru düzgün korunmayı bilmiyor musun 🤔
Acıkcası bilmiyorum ama ben istiyorum da eşim istemiyor oyuzdem

7 Mayısta eşin var

11 Mayıs'ta sevgilisi olan sevgilin var

Şimdi gene eşe mi döndü durum?

Sen evlisin de sevgilin mi var?

Arkadaşlar merhaba
Benim bir erkekle iliskim var cok uzun zamandir,benim cok pesimden koştu,nereye gitsem pesimden geldi,beni kötü yoldan kurtardı, aşık olduk,beraberdik her aksam buluşuyoruz,deli gibi aşk yaşıyoruz..ama bir sorun var adamın memleketinde sevgilisi var..ben ogrenince ayrilmak istedim ama o birakmadi beni, ağladı tehdit etti intihara kalkıştı,bu aşktan vazgecemiyor,hatta cocuk sahibi olmaktan korkmuyoruz..ama onun başka bir sevgilisi var...bu işin sonu yok, yanlış bu vazgeçelim diyorum asla ayrilmiyor,asla yakamı pesimi birakmiyor...gittikce aşık oluyorum ne yapmaliyim...
Vaalbara Vaalbara millet hızlı anam 🤣biz bi doğurup önümüze bakamadık 🤣

Muhtemelen hamile kalmak için hapı iç bırak yapıyor da zarar veriyor kendıne çünkü geçen sefer de aynı korunmasız ilişki ve
hamile kalırmıyım sorusu

Konu sahibesi sevgiliden çocuk yapma sonra çocuklar rezil oluyor .
Mevzu çocuk yapman değil sevgilisi olan sevgiliden çocuk yapman

Hele ağlayıp zırlayıp intihar tehtit bunlar olan kişiden hiç yapma aklını başına topla

Vaalbara Vaalbara millet hızlı anam 🤣biz bi doğurup önümüze bakamadık 🤣

Muhtemelen hamile kalmak için hapı iç bırak yapıyor da zarar veriyor kendıne çünkü geçen sefer de aynı korunmasız ilişki ve
hamile kalırmıyım sorusu
Sevgilisine bebek "sürprizi" yapmak istiyor çünkü sevgilisinin memlekette başka sevgilisi var, bebek olursa gitmez(!) diye düşünüyor, bende hakaret etmek istemesem de n.. gitmez demek istiyorum :süslü:

Back
X