Aile Planlaması Yasmin hakkinda

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

-SWEET MOM-

All is well...
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2019
2.998
2.689
133
34
Merhaba hanimlar. Yasmin tablet bitince kac gun icerisinde adet oldunuz. Simdiden tesekkurler...

Son tableti pazar gunu aldim. Ama oncesinde 3 aylik igne kullandigim icin adet olmuyordum olabilmek icin kullandim. Hala igne etkisi mi diye dusunmeden edemiyorum
3 aylık iğnelerin hormonları vücuttan kolay kolay gitmiyor. Biraz daha bekleyin hafta sonuna kadar olmaz iseniz doktora görünün.

3 aylık iğnelerin hormonları vücuttan kolay kolay gitmiyor. Biraz daha bekleyin hafta sonuna kadar olmaz iseniz doktora görünün.
Tesekkur edrrim. Ilcede kadin dogum uzmani yok olmazsam mecburen 1 ay daha kullanirim. Oncesinde doktora gittigimde 3 aylik ignelerin rahim duvarini incelttigi icin adeti engelledigini soyleyip yasmin vermisti. Normalde amacim spiral taktirnak ama pandemi surecinde mecburen yine 3 aylik igne oldum

Adet olunmazsada devam ediliyor evet. 7. Günden sonra tekrar baslayacaksınız muhtemelen olursunuz inşallah. Rica ederim ne demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…