Kızlar bı sorum olucak 1 ay sonra düğünüm var bugün doğum kontrol hapı aldım (Yasmin) ama regl günüm çoktan geçti ilk regl günüme de 13 gün var. Düğün için günüm kalmadı hapı şuandan itibaren kullanmaya başlasam sorun olur mu etki gösterir mi yoksa 13 gün sonra ilk reglimde mi başlamalıyım
Acil cvp
Kızlar bı sorum olucak 1 ay sonra düğünüm var bugün doğum kontrol hapı aldım (Yasmin) ama regl günüm çoktan geçti ilk regl günüme de 13 gün var. Düğün için günüm kalmadı hapı şuandan itibaren kullanmaya başlasam sorun olur mu etki gösterir mi yoksa 13 gün sonra ilk reglimde mi başlamalıyım
Acil cvp
Bir ara bende kullanmıştım. Adetin 2.günü başlıyorsun. İçinde 21 adet var. Son tableti aldıktan sonra 7 gün içinde regl başlıyor. 8.gün tekrar ilaca başlıyorsun. Hekimim bu şekilde kullandırmıştı. Siz yine de bir hekime danışsanız iyi olabilir.
Acil cvp
Şuandan başlasam olmaz mı diyorsunuz çünkü zamanını kaçırdım adetim 2 temmuzda düğünüm ise 15 temmuzda.
Birde düzenli olan adeti de bozar mı çünkü adetim yıllardır duzenliydi
Şuandan başlasam olmaz mı diyorsunuz çünkü zamanını kaçırdım adetim 2 temmuzda düğünüm ise 15 temmuzda.
Birde düzenli olan adeti de bozar mı çünkü adetim yıllardır duzenliydi
Şuan da başlasanız olmaz çünkü regl olunca başlanan bir ilaç. Düzenli olan regl bozacağını sanmıyorum. Benim düzensiz olan regl sürecimi düzene sokmuştu. Bence bir kadın doğum doktoruna giderek bütün merak ettiklerinizi sorun. En iyi fikri doktordan alırsınız.