Yasmin hapi

Tugbalim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2019
1.025
384
123
Merhaba aşılama yada tup bebek için başvuranlar Yasmin hapi kullandınizmi...internette olumlu olumsuz gibi yazilar okudum anlayamadım doğrusu .kullananlar bilgi verirse sevinirim

Yasmin dogum kontrol hapidir. Tup bebek ya da asilamada neden kullanilsin ki?

Ben ikinci kez tup bebek tedavisine baslamak için gittiğimde kist olduğunu söyledi doktor ve bu kistin kontrol hapı ile yokedilmesi gerektiğini yoksa yumurta geliştirme sırasında kistin daha da büyümesine sebep olacağını söylemişti, sizin de böyle birsey mi acaba?

Üç yıl önce miyomlarim vardı alındı eski raporlarına baktı ama.muayene sırasında bişe demedi...ilacı yazmış aldim..araştırdıkça farklı şeyler yazıyor.tereddute düştüm.icmedim suan bı danismam lazım sanirim.aklim karıştı..siz tüp bebek yoluylami ilerliyorsunuz insalalh olumlu olur canim

Eğer tereddütte kaldıysanız başka bir uzman görüşü almakta fayda vardır her zaman. Evet benim tuplerde kısmi tikanikliklar olduğu için tup bebeğe başladık, ilk denemede pozitifi gördük fakat kalbi durdu, kürtaj, histeroskopi vs. Umarım olumlu olur teşekkürler

Rabbim yar ve yardımcınız olsun canim..bugün doktoruma sordum Yasmin ilacını kist olmasın diye vermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…