Yasmin ile korumayı bırakmak

Nayro

☕️
Pro Üye
Anneler Kulübü
8 Temmuz 2012
1.434
966
323
Herkese merhaba
Kısaca bir sorum var Yasmin ile uzun süre korunup hapı bırakınca adetiniz kaçıncı günde geldi
Ben 5 yıldır Yasmin ara vermeden kullandım
Bu ay bıraktım son adet 23 nisan henüz hala adet olmadım
Test yapmaya fırsatım olmadı bir türlü hamile gibi hissetmiyorum zaTen
Kaçıncı gün regl gelir

Merhaba ben de 6 yıl kullandım.3 ayı geçti bırakalı.Ilacı kullanirken son 1 sene reglimde düzensizlikleri yaşadım.Miktar azaldı bazen de olmuyordu.Arala lekelenmeler de oluyordu.Kabul etmeseler de doktorlar kilo aldirdi bende acayip derece.Bence bazi insanlarda kilo aldiriyor.Çocuk da düşünmeye başladım.Boyle sorun yaşayınca tabi acaba menopoza felan mi görmeye başladım diye düşünmeye basladim tabi.Malum Menopoz yaşı düşmeye başladı artık.4 aydır reglimi oldum 21 günde bir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet kilo aldırıyor orası bende de oldu yani bıraktıktan sonra regl düzenli geldi doğru mu ben periyodumun 35.gündeyim hala gelen yok

Evet kilo aldırıyor orası bende de oldu yani bıraktıktan sonra regl düzenli geldi doğru mu ben periyodumun 35.gündeyim hala gelen yok
Ben en son kutuyu kullandım ilaç arasında reglimi oldum beklediğim tarihte.şubattan beri düzenli oldum evet ama 21 günde bir olmak bilemedim erken gibi..ama son 2 ay 23, 24 günde bir oldu..Bazı yorumları görmüştüm ilacı biraktim regli olmuyorum diye panik yapmistim ben.Su da var tabi her insanın bünyesi bir değil bazıları hemen regli oluyor bazıları da bıraktıktan 4,5, 6 ay sonra da olabiliyor.O yüzden takmayın.Peki ilacı bırakali kaç gün oldu.En son ne zaman regli oldunuz?

Merhabalar, ben de 5 yıldır Yasmin kullanıyordum düzenli bir şekilde. 22 mayıs ta son hapımı aldım ve bıraktım. Eşim korunuyor şu an. Sizler bırakınca korunmaya devam ettiniz mi? Su an hamilesiniz sanırım, nasıl oldu bıraktıktan sonra kendinizi nasıl hissettiniz? Ben 22 Mayısta bıraktıktan sonra 23-25 mayıs gibi net hatırlamıyorum korunmasız bir ilişkim oldu. Acaba gebe mi kaldım dedim çünkü son bir haftadır kasık ağrılarım vs var. 27 Mayısta da son adetimi oldum normal şekilde.Cevap verirseniz beni çok mutlu edersiniz :)

umarım görürsünüz:)

ben de 21 günde bir olurum normal döngümde. yasminle hep 28 de bir oluyordum. siz hapı bırakınca ilk adet 21 de mi geldi yine yoksa 28 de mi ?

Merhaba son adet 23 nisan o tarihte bırakmıştım hapı ve hapı bıraktığım ay hamile kaldım hapı bıraktıktan sonra hiç adet olmadım
Belirtiler kaşık ağrısıydı ve test yapınca pozitifi gördüm

Haptan sonra korunmadınız hiç o zaman

Kasıklarımda sürekli bi doluluk hissi sanki dolu balon varmış gibi, ilişkide de rahatsız eden, son bir haftadır da aynı adet olacak gibiyim, bir ara gazdan ölecem sandım ama hangi gün geleceğini de kestiremiyorum, sizce eski döngüme göre(21 de bir) beklemeliyim

belki buraları da okuyanlar vardır diye yazmak istedim, birilerine faydası olursa diye. normal döngüme(21 günde bir olurum) son 1 gün kaldı ve ben hala adet olacak gibi sancılar cekiyorum zaman zaman çok zaman zaman az. Ama kasık agrım nerdeyse hiç durmadı diyebilirim. Yumurtlama öncesi başladı ve batmalarla bel ve kasık agrıları ile devam etti. Yarın adet olmazsam, yasmini içerken oldugu gibi 28. günü bekleyeceğim. hayırlısı bakalım.

bu arada testler bende çok geçerli cevap vermiyor illa adetin geçmesi lazım. daha ilk ay oldugundan da hemen kan aldrmaya koşmak da istemiyorum bekleyeceğiz bakalım. :)
Gaz aşırı vardı bende gebelik belirtisi isterseniz bir test yapın

şüpheli tek bir ilişkim oldu o da, 22 sinde yasminin son hapını içtikten sonra, 23 veya 24 ünde oldu diye hatırlıyorum. zaten 27 sinde de adet oldum(eger adetse üstüne görme gibi bişey olduysa risk var ) onun dısında hep esim korundu ama işte prez takılana kadar da kazara hamilelik ihtimali de düşük de olsa var. Sonucta bikaç ay beklerim daha acelem yok falan derken , psikolojik olarak kendimi rahat bıraktıgımdan hamile de kalmış olabilirim

Günaydın kızlar Nayro Benim adetim bu sabah geldi, Yarın bekliyordum, Yasmin kullanırkenki döngümden 1 gün önce gelmiş oldu:) 1 gün geri kaya kaya benim döngüme gelecek sanırım :) 21 de bir oluyorum normalde 27 de bir oldum bu ay , Yasminsiz ilk ay tamamlandı, bolca acı ağrı ve gözyaşıyla topici arayanlar okuyanlar olur diye burdan ilerleyen dönemlerimi de paylaşmayı düşünüyorum :) Onca gündür çektiğim ağrılar Yasminle bastırılan hormonların yeniden salgılanması rahimin yapısının değişmesinden kaynaklıymış şimdi anladım. Bu ay adetim bile bir farklı. Daha akışkan daha fazla. Çok ağrım olmadı bu sabah. Bugune kdr çektiği ağrılar yeter dedi heralde vucudum

Yasminden sonraki ilk normal adetimin 2. günü sökülme agrılı oldu biraz. ama Adetim arrtık Yasmindeki gibi çamurumsu değil. en çok o korkutuyordu beni ama bırakınca normal kanamaya döndü şükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…