Merhaba ben de 6 yıl kullandım.3 ayı geçti bırakalı.Ilacı kullanirken son 1 sene reglimde düzensizlikleri yaşadım.Miktar azaldı bazen de olmuyordu.Arala lekelenmeler de oluyordu.Kabul etmeseler de doktorlar kilo aldirdi bende acayip derece.Bence bazi insanlarda kilo aldiriyor.Çocuk da düşünmeye başladım.Boyle sorun yaşayınca tabi acaba menopoza felan mi görmeye başladım diye düşünmeye basladim tabi.Malum Menopoz yaşı düşmeye başladı artık.4 aydır reglimi oldum 21 günde bir.Herkese merhaba
Kısaca bir sorum var Yasmin ile uzun süre korunup hapı bırakınca adetiniz kaçıncı günde geldi
Ben 5 yıldır Yasmin ara vermeden kullandım
Bu ay bıraktım son adet 23 nisan henüz hala adet olmadım
Test yapmaya fırsatım olmadı bir türlü hamile gibi hissetmiyorum zaTen
Kaçıncı gün regl gelir
Evet kilo aldırıyor orası bende de oldu yani bıraktıktan sonra regl düzenli geldi doğru mu ben periyodumun 35.gündeyim hala gelen yokMerhaba ben de 6 yıl kullandım.3 ayı geçti bırakalı.Ilacı kullanirken son 1 sene reglimde düzensizlikleri yaşadım.Miktar azaldı bazen de olmuyordu.Arala lekelenmeler de oluyordu.Kabul etmeseler de doktorlar kilo aldirdi bende acayip derece.Bence bazi insanlarda kilo aldiriyor.Çocuk da düşünmeye başladım.Boyle sorun yaşayınca tabi acaba menopoza felan mi görmeye başladım diye düşünmeye basladim tabi.Malum Menopoz yaşı düşmeye başladı artık.4 aydır reglimi oldum 21 günde bir.
Ben en son kutuyu kullandım ilaç arasında reglimi oldum beklediğim tarihte.şubattan beri düzenli oldum evet ama 21 günde bir olmak bilemedim erken gibi..ama son 2 ay 23, 24 günde bir oldu..Bazı yorumları görmüştüm ilacı biraktim regli olmuyorum diye panik yapmistim ben.Su da var tabi her insanın bünyesi bir değil bazıları hemen regli oluyor bazıları da bıraktıktan 4,5, 6 ay sonra da olabiliyor.O yüzden takmayın.Peki ilacı bırakali kaç gün oldu.En son ne zaman regli oldunuz?Evet kilo aldırıyor orası bende de oldu yani bıraktıktan sonra regl düzenli geldi doğru mu ben periyodumun 35.gündeyim hala gelen yok
Merhaba ben de 6 yıl kullandım.3 ayı geçti bırakalı.Ilacı kullanirken son 1 sene reglimde düzensizlikleri yaşadım.Miktar azaldı bazen de olmuyordu.Arala lekelenmeler de oluyordu.Kabul etmeseler de doktorlar kilo aldirdi bende acayip derece.Bence bazi insanlarda kilo aldiriyor.Çocuk da düşünmeye başladım.Boyle sorun yaşayınca tabi acaba menopoza felan mi görmeye başladım diye düşünmeye basladim tabi.Malum Menopoz yaşı düşmeye başladı artık.4 aydır reglimi oldum 21 günde bir.
Evet kilo aldırıyor orası bende de oldu yani bıraktıktan sonra regl düzenli geldi doğru mu ben periyodumun 35.gündeyim hala gelen yok
Merhaba ben de 6 yıl kullandım.3 ayı geçti bırakalı.Ilacı kullanirken son 1 sene reglimde düzensizlikleri yaşadım.Miktar azaldı bazen de olmuyordu.Arala lekelenmeler de oluyordu.Kabul etmeseler de doktorlar kilo aldirdi bende acayip derece.Bence bazi insanlarda kilo aldiriyor.Çocuk da düşünmeye başladım.Boyle sorun yaşayınca tabi acaba menopoza felan mi görmeye başladım diye düşünmeye basladim tabi.Malum Menopoz yaşı düşmeye başladı artık.4 aydır reglimi oldum 21 günde bir.
Merhaba son adet 23 nisan o tarihte bırakmıştım hapı ve hapı bıraktığım ay hamile kaldım hapı bıraktıktan sonra hiç adet olmadımMerhabalar, ben de 5 yıldır Yasmin kullanıyordum düzenli bir şekilde. 22 mayıs ta son hapımı aldım ve bıraktım. Eşim korunuyor şu an. Sizler bırakınca korunmaya devam ettiniz mi? Su an hamilesiniz sanırım, nasıl oldu bıraktıktan sonra kendinizi nasıl hissettiniz? Ben 22 Mayısta bıraktıktan sonra 23-25 mayıs gibi net hatırlamıyorum korunmasız bir ilişkim oldu. Acaba gebe mi kaldım dedim çünkü son bir haftadır kasık ağrılarım vs var. 27 Mayısta da son adetimi oldum normal şekilde.Cevap verirseniz beni çok mutlu edersiniz :)
Merhaba son adet 23 nisan o tarihte bırakmıştım hapı ve hapı bıraktığım ay hamile kaldım hapı bıraktıktan sonra hiç adet olmadım
Belirtiler kaşık ağrısıydı ve test yapınca pozitifi gördüm
Hayır hiç korunmadımHaptan sonra korunmadınız hiç o zaman
Adet olduysanız gebelik yoktur
Gaz aşırı vardı bende gebelik belirtisi isterseniz bir test yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?