hayatımda iik defa yasmin kullanmaya başladım 6 gün içtim 7. gün ilişikde korunmadık aklıma takılan olay ise şudur acaba 1 kutu bittikten sonramı tam koruma sağlar yoksa o kullandığım 6 günlük süreçte hamile kalmış olabilrimyim dr bu saate arayamam cevap yazarmısnız :18::18::18:
sağol canım cvp için evet bende öle biliyorum yani yeni öğrendim zaten adetimin ilk günüde başlamadı dr 10 günü başladım sanırım bakalaım her şeyin hayırlısı
hem korunmak hemde kist için benim işim çok karışık canım ya aslında rahim filmi çektirdim adetimin 10. günüydü o gün doktorumda o gün yasmine başla dedi meğer adetin 1. veya 5 günü başlanması gerekiyomuş bana sölemedi tabi dr netten arsaştırdığıma göre ilk başladığın zaman ilk 7 gün yani ek koruma da yapılması lazımmış bende tam 7. gün ilişkide korunmadık ilaç koruyo sanıyorum ama korumuyomuş galiba 2 gündür kafayı yedim korurmu korumazmı hamilemiyim değilmiyim bu cümleleri belkide 10 topikde ayrı ayrı yazdım sırf birinden fikir alayım die yani anlıcağın benm işler çook karışık
hayatımda iik defa yasmin kullanmaya başladım 6 gün içtim 7. gün ilişikde korunmadık aklıma takılan olay ise şudur acaba 1 kutu bittikten sonramı tam koruma sağlar yoksa o kullandığım 6 günlük süreçte hamile kalmış olabilrimyim dr bu saate arayamam cevap yazarmısnız :18::18::18:
ilk günden etkisini göstermeye başlar ama sana tavsiyem hapa girme başka yollar deneyin, bu tarz haplar dengeni bozuyor ve bıraktıgında düzene girmen çok zaman alıyor, yazık yapma kendine bu kötülüğü...
canım zaten 7 senedir evliyim ilk defa doğum kontrol hapı içmaya başladım zaten bıraktımda ilk 7 gün korumuyomuş canım ya netten bi dr sordum ek koruma gerekrimiş ben zaten bebek istiyorum adet düzensizliğimde var pco luyumda aynı zmanda ama dr verdi o günde narkozun etkisiyle tam anlamadımda dediklerini yani senn anluıcan salaklık anıma geldi hem dr değiştircem hemde bi daha o ilacı içmeyi düşünmüyorum
canım zaten 7 senedir evliyim ilk defa doğum kontrol hapı içmaya başladım zaten bıraktımda ilk 7 gün korumuyomuş canım ya netten bi dr sordum ek koruma gerekrimiş ben zaten bebek istiyorum adet düzensizliğimde var pco luyumda aynı zmanda ama dr verdi o günde narkozun etkisiyle tam anlamadımda dediklerini yani senn anluıcan salaklık anıma geldi hem dr değiştircem hemde bi daha o ilacı içmeyi düşünmüyorum
ben daha yeni ilk defa yazıyorum ama bende kist yüzünden yasmin kullanıyorum.adetimin 2. almaya başladım fakat ara kanamalarım oluyo iki gün önce büyük leke şeklinde kan geldi az öncede baktım küçük leke şeklinde gelmiş sizce normal mi???:18::18::18: