• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yasmin kullananlar size de olmuş muydu?

cadikedi

Hayvanlı Sirklere GİTME!
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2011
2.158
326
163
Merhabalar.

Her regli olma zamanımdan 1-2 gün önce göğüslerimin kenarında şiddetli ağrı göğsümde kitle farkederdim. Ama regl olunca geçerdi. Hep regliye bağladığım için doktora da özellikle reglimden sonra gitmiştim (5 ay önce falan)...

Vajinismustum. O yüzden doğum kontrol hapı kullanmıyordum. Vajinismusu yendim. Doğrum kontrol hapı kullnamaya başladım. Reglim 7 gün önce bitti. 7 gün önce doğum kontrol hapı kullanmaya başladım yani. Ne regl zamanımda ne de regliden sonra ağrımayan göğüslerim bugün çok şiddetli ağrıyor. :43: ayrıca göğsümde kitle farkettim eşime de kontrol ettirdim o da farketti. Yarın doktora gideceğim ama yine de sizlere sormak istedim. Yasmini ilk kullanmaya başladığınız zamanlarda böyle bir ağrı ve kitle hissetmiş miydiniz? Öyle ki yürümek zor geliyor, göğüslerim çok ağır geliyor, ağrısı da cabası :43::26::17:

goguslerimde kitle hıssetmedim ama sisme buyume ve agrı bendede vardı ve ben kesintisiz 8 ay kullandım kist sebebiyle .

canım ben yaklaşık 9 aydır kullanıyorum(vajiliyken de kullanıyordum yani) ilk 3 ay göğüs ağrısı ve biraz mide bulantısı yaşadım zaten 3 ay bu belirtiler normalmiş.bende seninkinden farklı koltuk altımda 2 beze çıktı ve ağrısı göğsüme kadar sızlatıyordu.dikkat ettim ki hap tetikliyor.ama hapı bırakmadım ben çok faydasını gördüm adetim düzene girdi,adet sancım neredeyse olmuyor.cildim düzeldi ve ben kilo almadım.tek sorun eğer tahmin ettiğm gibiyse koltuk altındaki bezelerim

canım ben yaklaşık 9 aydır kullanıyorum(vajiliyken de kullanıyordum yani) ilk 3 ay göğüs ağrısı ve biraz mide bulantısı yaşadım zaten 3 ay bu belirtiler normalmiş.bende seninkinden farklı koltuk altımda 2 beze çıktı ve ağrısı göğsüme kadar sızlatıyordu.dikkat ettim ki hap tetikliyor.ama hapı bırakmadım ben çok faydasını gördüm adetim düzene girdi,adet sancım neredeyse olmuyor.cildim düzeldi ve ben kilo almadım.tek sorun eğer tahmin ettiğm gibiyse koltuk altındaki bezelerim

Cildini de mi düzeltti:53: ne güzellll:16: Gebertiyor bu ağrı beni ya, göğüslerimi söküp atmak istiyorum şu an!!!:41: dokununca falan da ağrıyor dokunmadan da ağrıyor offf:43:

canim bende 3 ay yasmin kullandim. kullanmaz olaydim. sinir sistemimi etkilemisti resmen. abartmadan anlatiyorum.
birden pürüsüz olan yanaklarimda ufak ufak kizarikliklar olustu. önce sicaktandir dedim,aldirmadim. sonra yanaklarimdaki kizarikliklar sivilceye dönüstü. tam kabustu. kina,dügünden önce yasadim bunlari. o surati kapatmak icin neler yapmadim :(
sonra hep midem rahatsizlaniyordu, mideme kramplar giriyordu adeta. istahsizlik baslamisti kilo verdim! (güzel yani bi buydu hahahaha)
sonra en kötüüs gögüsümde, yani sonradan doktora gittigimde kaburganin üstüymüs onun tabirine göre. bence gögüs :) sag gösüsüm hemen üstü sismeye basladi. bildigin agriyordu ve dokununca aciyordu. doktor hapla alakali degildir üsütme ve agir kaldirmadandir dedi. ne hikmetse hapi ben hemen biraktim. belara kullanmaya basladim. hem ruhsal olarak hemde o sikayetlerimden eser kalmadi.
bence yasmin kesinlikle kullanma derhal birak......

Cildini de mi düzeltti:53: ne güzellll:16: Gebertiyor bu ağrı beni ya, göğüslerimi söküp atmak istiyorum şu an!!!:41: dokununca falan da ağrıyor dokunmadan da ağrıyor offf:43:

evet canım zaten çok problemli bir cildim olmamasına rağmen alnımda ve çenemde tek tük sinir bozucu ve iz bırakan sivilceler vardı.zaten cilt doktoru da yumurtalıklaran kaynaklandığını söylemişti.şimdi hiç sivilce çıkmıyor:16:ben de gece uyurken göğsümü tutup sağa sola dönüyordum okadar ağır geliyordu ve ağrıyordu.bana yasmini görümcem söylemişti kendisi hemşire.bu ağrılar da vücudun alışmaya çalıştığı için normalmiş 3 ay kadar.ama sen yine de doktora görün için rahat olsun.belki korunma yöntemini veya hapını değiştirir.yalnız bildiğim kadarıyla yasmin zaten en iyi haplardan biri.forumda okumustum baska marka bır haptan sıkayetcı olanlar vardı.

buarada dip not:bırakacaksan bile kutunun tamamını bitirmeden bırakma istersen ara kanamalar ve adet düzensizliğine neden oluyor diye okumuştum.bunu da doktoruna sormayı unutma:)

Sağolun kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:16::16::16::16:

Vaji kardeşliği her topikte devam ediyorrrrrrrrrrrr:16::16::16::16::7::7::7::7:

Sağolun kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:16::16::16::16:

Vaji kardeşliği her topikte devam ediyorrrrrrrrrrrr:16::16::16::16::7::7::7::7:

kızlar bendede reglden bir hafta önce sol göğsümde cok agrı oluyor sanki küçük beze var gibi bekarken doktora gitmiştim hormon bozuklugu demişti ama hala devam ediyo nedendir aceba

Back
X