E eylulsssv Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 7 Mayıs 2025 11 1 1 27 4 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi eylulsssv #1 Merhaba iki haftadır yasmin kullandım,dün eşimle ilişkiye girdik ve içime boşandı bugün yasmini kullanmadım hamile kalınabilir mi sizce aklım karıştı..bekliyorum cevaplarınızı
Merhaba iki haftadır yasmin kullandım,dün eşimle ilişkiye girdik ve içime boşandı bugün yasmini kullanmadım hamile kalınabilir mi sizce aklım karıştı..bekliyorum cevaplarınızı
Lady Guinevere ne bilim ya… Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Mart 2024 11.455 9.954 168 29 4 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi eylulsssv #2 düzenli ve alsatöadan kullanırsanız kalmazsınız. ama bugün içmediyseniz risk var. saatini dahi geciktirseniz risk oluşur
düzenli ve alsatöadan kullanırsanız kalmazsınız. ama bugün içmediyseniz risk var. saatini dahi geciktirseniz risk oluşur
E eylulsssv Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 7 Mayıs 2025 11 1 1 27 4 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi eylulsssv #3 Lady Guinevere .!.: düzenli ve alsatöadan kullanırsanız kalmazsınız. ama bugün içmediyseniz risk var. saatini dahi geciktirseniz risk oluşur Genişletmek için tıkla... Evet kullanmadım bugün risk var yinede ozaman..
Lady Guinevere .!.: düzenli ve alsatöadan kullanırsanız kalmazsınız. ama bugün içmediyseniz risk var. saatini dahi geciktirseniz risk oluşur Genişletmek için tıkla... Evet kullanmadım bugün risk var yinede ozaman..
Z Zezee1111 Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Ocak 2016 169 56 98 27 4 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi eylulsssv #4 eylulsssv .!.: Merhaba iki haftadır yasmin kullandım,dün eşimle ilişkiye girdik ve içime boşandı bugün yasmini kullanmadım hamile kalınabilir mi sizce aklım karıştı..bekliyorum cevaplarınızı Genişletmek için tıkla... Merhaba evet risk var kontrol haplarinda gün atlamak tehlikeli hatta doktorlar saat olarak bile aynı zamanda alın diyor
eylulsssv .!.: Merhaba iki haftadır yasmin kullandım,dün eşimle ilişkiye girdik ve içime boşandı bugün yasmini kullanmadım hamile kalınabilir mi sizce aklım karıştı..bekliyorum cevaplarınızı Genişletmek için tıkla... Merhaba evet risk var kontrol haplarinda gün atlamak tehlikeli hatta doktorlar saat olarak bile aynı zamanda alın diyor