esrahayal Guru Kayıtlı Üye 29 Mart 2010 1.736 35 358 İstanbul 9 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi esrahayal #1 Arkadaslar yasmin kullanıyorum 7. Gunum dünden beri kasik ağrım var dün leke oldu gecti sanki adet olacak gibi kasik ağrım var bu durumu yaşayan varmi
Arkadaslar yasmin kullanıyorum 7. Gunum dünden beri kasik ağrım var dün leke oldu gecti sanki adet olacak gibi kasik ağrım var bu durumu yaşayan varmi
NURGUL17 Baldo ve kırık pirinç annesi 😇 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2023 1.564 903 43 30 Çanakkale / 17 9 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi esrahayal #2 esrahayal .!.: Arkadaslar yasmin kullanıyorum 7. Gunum dünden beri kasik ağrım var dün leke oldu gecti sanki adet olacak gibi kasik ağrım var bu durumu yaşayan varmi Genişletmek için tıkla... Bu ilac korunma icin kullaniliyordu sanirim acaba adet donemine mi denk geldi.
esrahayal .!.: Arkadaslar yasmin kullanıyorum 7. Gunum dünden beri kasik ağrım var dün leke oldu gecti sanki adet olacak gibi kasik ağrım var bu durumu yaşayan varmi Genişletmek için tıkla... Bu ilac korunma icin kullaniliyordu sanirim acaba adet donemine mi denk geldi.
yagmurcicegii Gırnatacı küpek Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Ocak 2023 3.893 4.772 53 9 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi esrahayal #3 ara kanama yapabilir
esrahayal Guru Kayıtlı Üye 29 Mart 2010 1.736 35 358 İstanbul 9 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi esrahayal #4 Hapim bitince tekrar adet olacağım dimi kasik agrusi nedenki acaba
esrahayal Guru Kayıtlı Üye 29 Mart 2010 1.736 35 358 İstanbul 9 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi esrahayal #5 RASKOLN_ .!.: ara kanama yapabilir Genişletmek için tıkla... Uzun sürmez dimi kanama
yagmurcicegii Gırnatacı küpek Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Ocak 2023 3.893 4.772 53 9 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi esrahayal #6 esrahayal .!.: Uzun sürmez dimi kanama Genişletmek için tıkla... Vallaha bende de olmuştu ama kaç gün sürdü hiç hatırlamıyorum
esrahayal .!.: Uzun sürmez dimi kanama Genişletmek için tıkla... Vallaha bende de olmuştu ama kaç gün sürdü hiç hatırlamıyorum
yagmurcicegii Gırnatacı küpek Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Ocak 2023 3.893 4.772 53 9 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi esrahayal #7 esrahayal .!.: Hapim bitince tekrar adet olacağım dimi kasik agrusi nedenki acaba Genişletmek için tıkla... Adetinizin tam bitiş günü mü haps başlamıştınız
esrahayal .!.: Hapim bitince tekrar adet olacağım dimi kasik agrusi nedenki acaba Genişletmek için tıkla... Adetinizin tam bitiş günü mü haps başlamıştınız
esrahayal Guru Kayıtlı Üye 29 Mart 2010 1.736 35 358 İstanbul 9 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi esrahayal #8 RASKOLN_ .!.: Adetinizin tam bitiş günü mü haps başlamıştınız Genişletmek için tıkla... Hapim 25 aralikta bitti 30 aralikta adet oldum 2 ocakta tekrar başladım ilaca
RASKOLN_ .!.: Adetinizin tam bitiş günü mü haps başlamıştınız Genişletmek için tıkla... Hapim 25 aralikta bitti 30 aralikta adet oldum 2 ocakta tekrar başladım ilaca
esrahayal Guru Kayıtlı Üye 29 Mart 2010 1.736 35 358 İstanbul 9 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi esrahayal #9 RASKOLN_ .!.: Vallaha bende de olmuştu ama kaç gün sürdü hiç hatırlamıyorum Genişletmek için tıkla... Tekrar adet oldunuz ama dimi bu durum sadece bir ay mı oldu
RASKOLN_ .!.: Vallaha bende de olmuştu ama kaç gün sürdü hiç hatırlamıyorum Genişletmek için tıkla... Tekrar adet oldunuz ama dimi bu durum sadece bir ay mı oldu
yagmurcicegii Gırnatacı küpek Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Ocak 2023 3.893 4.772 53 9 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi esrahayal #10 esrahayal .!.: Tekrar adet oldunuz ama dimi bu durum sadece bir ay mı oldu Genişletmek için tıkla... Evet sadece bi kere oldu ve tekrar sonra adet oldum
esrahayal .!.: Tekrar adet oldunuz ama dimi bu durum sadece bir ay mı oldu Genişletmek için tıkla... Evet sadece bi kere oldu ve tekrar sonra adet oldum
esrahayal Guru Kayıtlı Üye 29 Mart 2010 1.736 35 358 İstanbul 9 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi esrahayal #11 RASKOLN_ .!.: Evet sadece bi kere oldu ve tekrar sonra adet oldum Genişletmek için tıkla... Ilaciniz bitince adet oldunuz dimi peki kasik agrisi oldumu o ay
RASKOLN_ .!.: Evet sadece bi kere oldu ve tekrar sonra adet oldum Genişletmek için tıkla... Ilaciniz bitince adet oldunuz dimi peki kasik agrisi oldumu o ay
yagmurcicegii Gırnatacı küpek Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Ocak 2023 3.893 4.772 53 9 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi esrahayal #12 esrahayal .!.: Ilaciniz bitince adet oldunuz dimi peki kasik agrisi oldumu o ay Genişletmek için tıkla... Evet ilaç bitince adet oldum. Üzerinden çok geçti kasık ağrısı var mıydı hatırlamıyorum açıkçası
esrahayal .!.: Ilaciniz bitince adet oldunuz dimi peki kasik agrisi oldumu o ay Genişletmek için tıkla... Evet ilaç bitince adet oldum. Üzerinden çok geçti kasık ağrısı var mıydı hatırlamıyorum açıkçası
esrahayal Guru Kayıtlı Üye 29 Mart 2010 1.736 35 358 İstanbul 9 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi esrahayal #13 RASKOLN_ .!.: Evet ilaç bitince adet oldum. Üzerinden çok geçti kasık ağrısı var mıydı hatırlamıyorum açıkçası Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim
RASKOLN_ .!.: Evet ilaç bitince adet oldum. Üzerinden çok geçti kasık ağrısı var mıydı hatırlamıyorum açıkçası Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim