Yasmin kullanma

zeynepclkkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
42
5
1
28
Merhaba yasmini ilk defa kullanıp adet görüldüyse gebelik ihtimali var mıdır? Bittikten sonra kahverengi lekelenme oldu.

Düzenli kullandıysanız , gününü atlamadıysanız hamile kalma ihtimaliniz % 1 .Ki zaten adet olmuşsunuz hamile değilsinizdir .

Yasmini 1 seneden fazladır kullanıyorum hiçbir gebelik oluşmadı gün be gün ve aynı saat te aldı iseniz korur.
Lekeniz kistiniz var ise olur

Çok teşekkür ederim çok kibarsınız ben bekarım zaten ilişkim yok sadece dış ortamdan bulaşabilir mi o yüzden tereddüt ettim ortak alaturka tuvalet kullanıyoruz şirkette çünkü

Çok teşekkür ederim çok kibarsınız ben bekarım zaten ilişkim yok sadece dış ortamdan bulaşabilir mi o yüzden tereddüt ettim ortak alaturka tuvalet kullanıyoruz şirkette çünkü
İlişkiniz olmadı ise gebelik düşünmek biraz mantık dışı hiç bu şekilde hamile kalan olmadı ki siz ilk olasınız biraz piskolojik sanırım bence bu kadar kurmayın derim kafanızda.
Hem bu şekilde hormonlarınızın düzeninizi de bozmazsınız stres cok etkiliyor cünkü
İyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…